PortalHomeSearchRegisterLog in
Selamat Datang Ke Stacy Fan Club.Semoga Anda Semua Terhibur Semasa Melawat Di Sini.Sebarang Masalah Sila Hubungi Staff-staff Yang Bertugas.
Main Menu









Login
Username:
Password:
Log me on automatically each visit:
Dana StacyFC
Contact Admin

Kai

Email: mr.kai99[at]gmail[dot]com
Message Me:



KOSE

Email: kosserani[at]yahoo[dot]com
Message Me:

Moderator Forum

Virgonz




Cuteyzuera




HipokiuTSGT



*Kami masih mencari seorang lagi(lelaki) Ahli yang berkelayakkan menjadi Moderator Forum. Sebarang pertanyaan sila hubungi Admin.
Top posters
HipokiuTSGT
 
Cuteyzuera
 
zims
 
KOSE
 
Virgonz
 
FennaStacy
 
emysya
 
Lan8300
 
ummi hani bazlina
 
kai
 
Latest topics
» STACY DI AJL . . .
by ummi hani bazlina Fri Jan 28, 2011 9:56 am

» ~Jom vote Stacy dalam Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2011~
by Tommy Fri Jan 21, 2011 12:17 pm

» MUZIK-MUSIK SEPARUH AKHIR
by HipokiuTSGT Wed Nov 03, 2010 3:38 pm

» party bersama Saf
by UcHi Tue Oct 12, 2010 3:36 pm

» SEJARAH STACY'S FRENZ ( KELAB PEMINAT STACY ) KENANGAN SEDIH DAN GEMBIRA
by kiutrien Tue Oct 12, 2010 10:26 am

» Perjalananku (Stacy)
by Lan8300 Thu Aug 19, 2010 9:36 am

» GLAM NITE ULANG TAHUN STACY KE-20
by PrincessTia Thu Jul 29, 2010 11:23 pm

» IDEA BARU!!
by sniperdib Sat Jul 24, 2010 11:55 pm

» KONSERT GEMILANG AF STACY
by Hanis21 Wed Jul 21, 2010 12:47 pm

» lagu untuk gmbr dottie
by zims Thu Jul 15, 2010 11:48 pm

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 54 on Sat May 08, 2010 11:57 am

Share | 
 

 [LOCK]SEJARAH WARNA RASMI KELAB PEMINAT INI<MENGAPA WARNA MAROON?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
KOSE
avatar
StacyFC Admin
StacyFC Admin

Posts : 208
Join date : 17/04/2010
Age : 38

PostSubject: [LOCK]SEJARAH WARNA RASMI KELAB PEMINAT INI<MENGAPA WARNA MAROON?   Thu Apr 22, 2010 5:24 pm

Oleh kerana ramai yang bertanya mengapa warna ini dipilih, khasnya pada ahli baru atau peminat Stacy yg baru join. Sebenarnya bukan Webmsater kita suka2 pilih warna ni. Ini adalah berdasarkan warna rasmi Fan Club ini. Kisahnya bermula semasa konsert minggu ke2 AF6, kami masih tercari-cari warna rasmi Stacy's Frenz sedangkan FC lain setiap minggu datang dgn warna rasmi mereka ( RIZ AF6, Kuning ), ( NADIA AF6, Hitam ), ( NUBHAN AF6, Orange ), ( TOI AF6, Putih ). Stacy's Frenz masih tiada warna rasmi padahal sudah minggu ke 2. Masa konsert mingguan boleh nampak para penyokong masing2 berdasarkan warna tapi penyokong Stacy tdak nampak.

Memandangkan saya tidak mahu memilih warna mengikut selera nanti orang kata syok sendiri, maka saya sediakan Poll di mana diletakkan hampir kesemua warna utama kecuali warna2 yg telah dipilih oleh FC lain. masa itu warna Pink dan Maroon paling tinggi dan akhirnya warna Maroon jauh meninggalkan warna lain. Oleh yang demikian harap semua faham mengapa warna ini dipilih. ianya warna pilihan ramai ( setiap PC hanya boleh vote sekali sahaja masa itu ).
Back to top Go down
http://koserani.blogspot.com
Cuteyzuera
avatar
StacyFC Moderator
StacyFC Moderator

Posts : 324
Join date : 17/04/2010
Age : 31
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: [LOCK]SEJARAH WARNA RASMI KELAB PEMINAT INI<MENGAPA WARNA MAROON?   Thu Apr 22, 2010 5:27 pm

Oww..thats y warna ni menjadi pilihan kan..tp memang warna ni sgt sesuai lh...asal nampak warna ni teringt Stacy..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Signature-
http://cuteyzuera.blogspot.com
Back to top Go down
http://cuteyzuera.blogspot.com
KOSE
avatar
StacyFC Admin
StacyFC Admin

Posts : 208
Join date : 17/04/2010
Age : 38

PostSubject: Re: [LOCK]SEJARAH WARNA RASMI KELAB PEMINAT INI<MENGAPA WARNA MAROON?   Thu Apr 22, 2010 5:32 pm

Ya...ZURA, dan kebetulan walaupun ianya pilihan ramai...tapi Stacy pun suka warna ni.
Back to top Go down
http://koserani.blogspot.com
riobrado
avatar
StacyFC Junior
StacyFC Junior

Posts : 57
Join date : 21/04/2010

PostSubject: Re: [LOCK]SEJARAH WARNA RASMI KELAB PEMINAT INI<MENGAPA WARNA MAROON?   Thu Apr 22, 2010 7:54 pm

kai..pilhan warna yg tepat..cantik dan sesuai...kbetulan sama warna keta aku..hihihi
Back to top Go down
Haori
avatar
StacyFC Registered
StacyFC Registered

Posts : 2
Join date : 20/04/2010
Age : 28
Location : Sungai Buloh n UiTM Pahang

PostSubject: Re: [LOCK]SEJARAH WARNA RASMI KELAB PEMINAT INI<MENGAPA WARNA MAROON?   Thu Apr 22, 2010 7:58 pm

test...
yeah.. 1st time join dlu pun blog kaler ni gak..
tye soalan yg sme gak...
tp mmg best history sfc ni...
best sgt join fc ni...
lame tol tak join...
rindu nyer....
tak sabar nak tggu cuti n aktif balik cm dlu...
Back to top Go down
http://www.mufferry.blogspot.com
HipokiuTSGT
avatar
StacyFC Moderator
StacyFC Moderator

Posts : 358
Join date : 19/04/2010
Age : 30
Location : TAMBUNAN SABAH MALAYSIA

PostSubject: Re: [LOCK]SEJARAH WARNA RASMI KELAB PEMINAT INI<MENGAPA WARNA MAROON?   Thu Apr 22, 2010 8:20 pm

oh mcm tuh..so knp blog 1 hitam merah ah...ada tuh jgk ada sejarah ka??seperti dlm wesite nie??
Back to top Go down
http://hipokiutsgt.com
Cuteyzuera
avatar
StacyFC Moderator
StacyFC Moderator

Posts : 324
Join date : 17/04/2010
Age : 31
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: [LOCK]SEJARAH WARNA RASMI KELAB PEMINAT INI<MENGAPA WARNA MAROON?   Thu Apr 22, 2010 9:09 pm

rio nk tumpang kete merun u ..
haha ..haori..tkpa nanti hbs exam bulihlh lepak2 dgn Stacyfrenz
hIPO..hitam tu untuk memadankan bah..merah hitam..ok bh ..hehe Razz

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Signature-
http://cuteyzuera.blogspot.com
Back to top Go down
http://cuteyzuera.blogspot.com
FennaStacy
avatar
StacyFC Senior
StacyFC Senior

Posts : 157
Join date : 17/04/2010
Age : 25
Location : BSB

PostSubject: Re: [LOCK]SEJARAH WARNA RASMI KELAB PEMINAT INI<MENGAPA WARNA MAROON?   Thu Apr 22, 2010 9:16 pm

warna maroon okay bah besttt mana tak best warna yg aku suka hehehe...tul jugak kata kak zuraa merah tu ingat kan kita dekat stacy bah...terus kekal warna ne aku suka bah hehehe...
Back to top Go down
faj
avatar
StacyFC Active
StacyFC Active

Posts : 32
Join date : 17/04/2010
Age : 26
Location : W.P.L

PostSubject: Re: [LOCK]SEJARAH WARNA RASMI KELAB PEMINAT INI<MENGAPA WARNA MAROON?   Thu Apr 22, 2010 9:25 pm

hokeyyyy apa warna niiii.....
Back to top Go down
HipokiuTSGT
avatar
StacyFC Moderator
StacyFC Moderator

Posts : 358
Join date : 19/04/2010
Age : 30
Location : TAMBUNAN SABAH MALAYSIA

PostSubject: Re: [LOCK]SEJARAH WARNA RASMI KELAB PEMINAT INI<MENGAPA WARNA MAROON?   Thu Apr 22, 2010 9:31 pm

c haori tuh aktif d fb sgt bah...masuk2 lah bah cnie..oh ya ka memadan kan pula..wakakaka..merah barani bah..merun lbh berani..btl ka tuh ah..haha..
Back to top Go down
http://hipokiutsgt.com
Virgonz
avatar
StacyFC Moderator
StacyFC Moderator

Posts : 177
Join date : 18/04/2010
Age : 28
Location : Kota Kinabalu

PostSubject: Re: [LOCK]SEJARAH WARNA RASMI KELAB PEMINAT INI<MENGAPA WARNA MAROON?   Thu Apr 22, 2010 9:54 pm

Haori wrote:
test...
yeah.. 1st time join dlu pun blog kaler ni gak..
tye soalan yg sme gak...
tp mmg best history sfc ni...
best sgt join fc ni...
lame tol tak join...
rindu nyer....
tak sabar nak tggu cuti n aktif balik cm dlu...

ERRY... ko pehal ehhhh xmasuk2 kat SAF @ Blog.. huhuhu.. lama xnampak... sombong! wakakaka..
Back to top Go down
http://headhunters89.blogdspot.com
Cuteyzuera
avatar
StacyFC Moderator
StacyFC Moderator

Posts : 324
Join date : 17/04/2010
Age : 31
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: [LOCK]SEJARAH WARNA RASMI KELAB PEMINAT INI<MENGAPA WARNA MAROON?   Thu Apr 22, 2010 9:57 pm

Kamu ni fhm2la..dia tu student uitm..skrg kan..tem exam..then dia tu kan masih sakit lg...hehehe tlg jawab pula..

Semenjak ada web ni kurglh aku tgk blog hehe ..sori ya Razz

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Signature-
http://cuteyzuera.blogspot.com
Back to top Go down
http://cuteyzuera.blogspot.com
HipokiuTSGT
avatar
StacyFC Moderator
StacyFC Moderator

Posts : 358
Join date : 19/04/2010
Age : 30
Location : TAMBUNAN SABAH MALAYSIA

PostSubject: Re: [LOCK]SEJARAH WARNA RASMI KELAB PEMINAT INI<MENGAPA WARNA MAROON?   Thu Apr 22, 2010 10:19 pm

tau jura..huhu...
Back to top Go down
http://hipokiutsgt.com
Virgonz
avatar
StacyFC Moderator
StacyFC Moderator

Posts : 177
Join date : 18/04/2010
Age : 28
Location : Kota Kinabalu

PostSubject: Re: [LOCK]SEJARAH WARNA RASMI KELAB PEMINAT INI<MENGAPA WARNA MAROON?   Thu Apr 22, 2010 11:37 pm

Cuteyzuera wrote:
Kamu ni fhm2la..dia tu student uitm..skrg kan..tem exam..then dia tu kan masih sakit lg...hehehe tlg jawab pula..

Semenjak ada web ni kurglh aku tgk blog hehe ..sori ya Razz

ed3n pon tau bahhh... kan erry.. hehe jaga kesihatan..
Back to top Go down
http://headhunters89.blogdspot.com
riobrado
avatar
StacyFC Junior
StacyFC Junior

Posts : 57
Join date : 21/04/2010

PostSubject: Re: [LOCK]SEJARAH WARNA RASMI KELAB PEMINAT INI<MENGAPA WARNA MAROON?   Fri Apr 23, 2010 12:50 am

[quote="Cuteyzuera"]rio nk tumpang kete merun u ..


boleh bah kalau kau.. Wink
Back to top Go down
KOSE
avatar
StacyFC Admin
StacyFC Admin

Posts : 208
Join date : 17/04/2010
Age : 38

PostSubject: Re: [LOCK]SEJARAH WARNA RASMI KELAB PEMINAT INI<MENGAPA WARNA MAROON?   Fri Apr 23, 2010 2:28 pm

Haori wrote:
test...
yeah.. 1st time join dlu pun blog kaler ni gak..
tye soalan yg sme gak...
tp mmg best history sfc ni...
best sgt join fc ni...
lame tol tak join...
rindu nyer....
tak sabar nak tggu cuti n aktif balik cm dlu...
HAORI, ramai kengkawan yg rindu kat awak juga. Memang warna ni menjadi sejarah Stacy's Frenz...tapi sebahagian ahli pun adalah antara sejarah SAF
Back to top Go down
http://koserani.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: [LOCK]SEJARAH WARNA RASMI KELAB PEMINAT INI<MENGAPA WARNA MAROON?   

Back to top Go down
 

[LOCK]SEJARAH WARNA RASMI KELAB PEMINAT INI<MENGAPA WARNA MAROON?

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Stacy Fan Club :: Dari Keyboard Admin :: Pengumuman Rasmi-