PortalHomeSearchRegisterLog in
Selamat Datang Ke Stacy Fan Club.Semoga Anda Semua Terhibur Semasa Melawat Di Sini.Sebarang Masalah Sila Hubungi Staff-staff Yang Bertugas.
Main Menu









Login
Username:
Password:
Log me on automatically each visit:
Dana StacyFC
Contact Admin

Kai

Email: mr.kai99[at]gmail[dot]com
Message Me:



KOSE

Email: kosserani[at]yahoo[dot]com
Message Me:

Moderator Forum

Virgonz




Cuteyzuera




HipokiuTSGT



*Kami masih mencari seorang lagi(lelaki) Ahli yang berkelayakkan menjadi Moderator Forum. Sebarang pertanyaan sila hubungi Admin.
Top posters
HipokiuTSGT
 
Cuteyzuera
 
zims
 
KOSE
 
Virgonz
 
FennaStacy
 
emysya
 
Lan8300
 
ummi hani bazlina
 
kai
 
Latest topics
» STACY DI AJL . . .
by ummi hani bazlina Fri Jan 28, 2011 9:56 am

» ~Jom vote Stacy dalam Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2011~
by Tommy Fri Jan 21, 2011 12:17 pm

» MUZIK-MUSIK SEPARUH AKHIR
by HipokiuTSGT Wed Nov 03, 2010 3:38 pm

» party bersama Saf
by UcHi Tue Oct 12, 2010 3:36 pm

» SEJARAH STACY'S FRENZ ( KELAB PEMINAT STACY ) KENANGAN SEDIH DAN GEMBIRA
by kiutrien Tue Oct 12, 2010 10:26 am

» Perjalananku (Stacy)
by Lan8300 Thu Aug 19, 2010 9:36 am

» GLAM NITE ULANG TAHUN STACY KE-20
by PrincessTia Thu Jul 29, 2010 11:23 pm

» IDEA BARU!!
by sniperdib Sat Jul 24, 2010 11:55 pm

» KONSERT GEMILANG AF STACY
by Hanis21 Wed Jul 21, 2010 12:47 pm

» lagu untuk gmbr dottie
by zims Thu Jul 15, 2010 11:48 pm

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 54 on Sat May 08, 2010 11:57 am

Share | 
 

 [SELESAI]Lirik lagu untuk stacy

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
AkuFanStacy
avatar
StacyFC Newbie
StacyFC Newbie

Posts : 12
Join date : 19/04/2010
Age : 25
Location : Miri,Sarawak

PostSubject: [SELESAI]Lirik lagu untuk stacy   Thu Apr 22, 2010 12:33 pm

hmmmm...sy ada satu cdgan utk mmriahkan website ni...
pa kata,klau di buat satu competition utk menulis lirik dan mencipta lagu untuk stacy? well,begini.mula2,kita bt utk menulis lirik dlu. so,semua fan stacy yg berminat nk tulis lirik lgu utk stacy bole la cuba nasib. emmmm....mybe competition ni boleh dibuat utk bbrpa mggu or dua bulan la plng lma. i think,tempoh ni dah cukup lma utk fans hntr beribu-ribu lyrics kan? then,after tempoh yg ditetapkan,satu lirik lgu yg terbaik dipilih dan diumumkan di website ni jg. pastu,fans yg nak buat lagu utk lirik lgu tersebut bole la show off bakat mereka. and then,d best one dipilih. so i think,d best song boleh dibuat dr website ni utk stacy. emmmm...dat song probably boleh dinyanyikan dan dirakamkan oleh stacy. klau x bole masuk album dia pun,at least lagu tu bole didengar dlm website ni. n i thnk,cdgan utk mainkan muzik dlm website ni is ok. coz,its too quite la dlm website ni. need sumthng utk menceriakan website ni. hmm...dis is only a proposal.... juz utk website stacy ni ja..

~AkuFanStacy~ alien
Back to top Go down
UcHi
avatar
StacyFC Senior
StacyFC Senior

Posts : 106
Join date : 20/04/2010
Age : 27
Location : Labuan

PostSubject: Re: [SELESAI]Lirik lagu untuk stacy   Thu Apr 22, 2010 3:50 pm

Saa rasa stacy xda msa la nak rkam lagu2 cmtu... Tpi idea ni ok gak..juz mgkin x dpat smbutan la..coz bakat cmtu x soma ada..
Back to top Go down
Cuteyzuera
avatar
StacyFC Moderator
StacyFC Moderator

Posts : 324
Join date : 17/04/2010
Age : 31
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: [SELESAI]Lirik lagu untuk stacy   Thu Apr 22, 2010 3:51 pm

Akufanstacy ni mesti ada bakat komposer..actually dh ada cipta pun lagu untuk Stacy..yg ADIB wt tu tajuk dia KAU BENGANG AKU GAGAP..tp tk tawlh Stacy sdh dengar atau tidak..lgpun skrg kn tgh top nk kuar single bru.tp bgus jg cdgn tu kn..bila lg pemint nk curahkan idea utk lagu Stacy kn..hehe nanti kita dgr penjelasan admin pula...
Back to top Go down
http://cuteyzuera.blogspot.com
kai
avatar
StacyFC Webmaster
StacyFC Webmaster

Posts : 109
Join date : 17/04/2010
Age : 31
Location : Land Of The South

PostSubject: Re: [SELESAI]Lirik lagu untuk stacy   Fri Apr 23, 2010 3:04 am

dalam perbincangan....

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Signature-
I Am What I Am
My Blog: http://kaiakihiro.com

Bantu Perjalanan StacyFC Klik SINI
Jom Bela Binatang Peliharaan Klik SINI
Ingin Nickname Berkaler Klik SINI

Nak Duit? Klik SINI
Back to top Go down
http://kaiakihiro.com
zims
avatar
StacyFC VIP
StacyFC VIP

Posts : 286
Join date : 23/04/2010
Age : 30
Location : Tawau & Shah Alam

PostSubject: Re: [SELESAI]Lirik lagu untuk stacy   Fri Apr 23, 2010 4:30 am

bgus2...think positive dlu..masing2 mgkin ada bakat trpendam..bukan nk byar pun cipta lagu...lgi dpt nma klu lagu tu ok n sdap d dgr...lgu balada la best kan..dlu pnah tya stacy npa tiap kali prsembahan lgu balada kurg atau pun tiada lngsung..dia kta pnganjur x nk stacy nyanyi lagu balada..so cdgn korg cmna....
Back to top Go down
http://zimsquzam.blogspot.com
UcHi
avatar
StacyFC Senior
StacyFC Senior

Posts : 106
Join date : 20/04/2010
Age : 27
Location : Labuan

PostSubject: Re: [SELESAI]Lirik lagu untuk stacy   Fri Apr 23, 2010 9:05 am

zims wrote:
bgus2...think positive dlu..masing2 mgkin ada bakat trpendam..bukan nk byar pun cipta lagu...lgi dpt nma klu lagu tu ok n sdap d dgr...lgu balada la best kan..dlu pnah tya stacy npa tiap kali prsembahan lgu balada kurg atau pun tiada lngsung..dia kta pnganjur x nk stacy nyanyi lagu balada..so cdgn korg cmna....


Zim...skrg lagu pop rock la yg mnaik kn nma stacy..so xpa la...g pun pnyanyi lgu balada blambak da lam industri seni ni..lgi pun stacy sesuai pa ngn lgu genre skrg..kn??..kn??.kn??
Back to top Go down
adacy
avatar
StacyFC Senior
StacyFC Senior

Posts : 103
Join date : 19/04/2010
Location : Sabah

PostSubject: Re: [SELESAI]Lirik lagu untuk stacy   Fri Apr 23, 2010 5:01 pm

aku rsa x smstinya Stacy kna rakam lgu tu.. kta just bt ptndgn.. lgi mantap..!!
Back to top Go down
AkuFanStacy
avatar
StacyFC Newbie
StacyFC Newbie

Posts : 12
Join date : 19/04/2010
Age : 25
Location : Miri,Sarawak

PostSubject: huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu   Fri Apr 23, 2010 5:57 pm

hmmm....bab tu sy cdgkan,at least stacy rakam lgu tu dan diletak dlm website ni. kalau stacy nak rakam pun lagu tu masuk album ni,kira advance la utk pencipta lagu tu.huhuhuhu~~~

~AkuFanStacy~ alien
Back to top Go down
zims
avatar
StacyFC VIP
StacyFC VIP

Posts : 286
Join date : 23/04/2010
Age : 30
Location : Tawau & Shah Alam

PostSubject: Re: [SELESAI]Lirik lagu untuk stacy   Fri Apr 23, 2010 8:36 pm

UcHi wrote:
zims wrote:
bgus2...think positive dlu..masing2 mgkin ada bakat trpendam..bukan nk byar pun cipta lagu...lgi dpt nma klu lagu tu ok n sdap d dgr...lgu balada la best kan..dlu pnah tya stacy npa tiap kali prsembahan lgu balada kurg atau pun tiada lngsung..dia kta pnganjur x nk stacy nyanyi lagu balada..so cdgn korg cmna....


Zim...skrg lagu pop rock la yg mnaik kn nma stacy..so xpa la...g pun pnyanyi lgu balada blambak da lam industri seni ni..lgi pun stacy sesuai pa ngn lgu genre skrg..kn??..kn??.kn??

btul2...xpa la..at least org knal stacy dgn lagu pop rock kan...kte hye mampu mnyokong n mncadang..id cdgn d terima syukur..x d terima mybe dorg ada sbb2 trtentu kali...hehe..sokong stacy..............
Back to top Go down
http://zimsquzam.blogspot.com
lululia86
avatar
StacyFC Registered
StacyFC Registered

Posts : 4
Join date : 21/04/2010
Age : 31
Location : Kota Kinabalu

PostSubject: Re: [SELESAI]Lirik lagu untuk stacy   Sat Apr 24, 2010 11:51 am

gud idea juga tu..at least fans stacy buli mencuba nasib..
Back to top Go down
UcHi
avatar
StacyFC Senior
StacyFC Senior

Posts : 106
Join date : 20/04/2010
Age : 27
Location : Labuan

PostSubject: Re: [SELESAI]Lirik lagu untuk stacy   Mon Apr 26, 2010 10:38 am

zims wrote:
btul2...xpa la..at least org knal stacy dgn lagu pop rock kan...kte hye mampu mnyokong n mncadang..id cdgn d terima syukur..x d terima mybe dorg ada sbb2 trtentu kali...hehe..sokong stacy..............

yaaa trus kan sokong stacy..
Back to top Go down
sniperdib
avatar
StacyFC Junior
StacyFC Junior

Posts : 92
Join date : 21/04/2010

PostSubject: Re: [SELESAI]Lirik lagu untuk stacy   Tue May 04, 2010 4:26 am

aku dah buat 4 lagu tuk stacy, smua tentang stacy, bermula dgn hanyalah stacy, berkisarkan tntg kisah hidup stacy, kau bengang aku gagap (gosip dgn akim), pakai buang ambik balik ( sambungan lagu pakai buang)@sesuai lelaki yg nyanyi ni pasal dia mau stacy ambik dia balik sbagai kekasih, aku nyanyi pun xpa. 1 lagu lg lagu dusun yg aku ubah lirik pg bahasa melayu, lagu ama om apa lagu ni stacy pena nyanyi sikit waktu af berkisah kan tntg btapa bersyukurnya stacy memdapat ibu bapa yg menyayangi stacy dan stacy yg ingin membalas jasa ibu bapa. kalo aku ltak smua lagu aku ni, karang top3 smua aku sapu pula, wahahaha, alamak terlbih sudaaaaa
Back to top Go down
sniperdib
avatar
StacyFC Junior
StacyFC Junior

Posts : 92
Join date : 21/04/2010

PostSubject: Re: [SELESAI]Lirik lagu untuk stacy   Tue May 04, 2010 1:44 pm

lupa pula mau tulis, aku buat lagu tu saja2 ja, kalo bernasib baik nak gak stacy nyanyikan, kalo x pun xpa psl aku bukannya komposer yg ada nama
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: [SELESAI]Lirik lagu untuk stacy   

Back to top Go down
 

[SELESAI]Lirik lagu untuk stacy

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Stacy Fan Club :: Dari Keyboard Admin :: Bantuan/Cadangan/Pendapat-