PortalHomeSearchRegisterLog in
Selamat Datang Ke Stacy Fan Club.Semoga Anda Semua Terhibur Semasa Melawat Di Sini.Sebarang Masalah Sila Hubungi Staff-staff Yang Bertugas.
Main Menu









Login
Username:
Password:
Log me on automatically each visit:
Dana StacyFC
Contact Admin

Kai

Email: mr.kai99[at]gmail[dot]com
Message Me:



KOSE

Email: kosserani[at]yahoo[dot]com
Message Me:

Moderator Forum

Virgonz




Cuteyzuera




HipokiuTSGT



*Kami masih mencari seorang lagi(lelaki) Ahli yang berkelayakkan menjadi Moderator Forum. Sebarang pertanyaan sila hubungi Admin.
Top posters
HipokiuTSGT
 
Cuteyzuera
 
zims
 
KOSE
 
Virgonz
 
FennaStacy
 
emysya
 
Lan8300
 
ummi hani bazlina
 
kai
 
Latest topics
» STACY DI AJL . . .
by ummi hani bazlina Fri Jan 28, 2011 9:56 am

» ~Jom vote Stacy dalam Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2011~
by Tommy Fri Jan 21, 2011 12:17 pm

» MUZIK-MUSIK SEPARUH AKHIR
by HipokiuTSGT Wed Nov 03, 2010 3:38 pm

» party bersama Saf
by UcHi Tue Oct 12, 2010 3:36 pm

» SEJARAH STACY'S FRENZ ( KELAB PEMINAT STACY ) KENANGAN SEDIH DAN GEMBIRA
by kiutrien Tue Oct 12, 2010 10:26 am

» Perjalananku (Stacy)
by Lan8300 Thu Aug 19, 2010 9:36 am

» GLAM NITE ULANG TAHUN STACY KE-20
by PrincessTia Thu Jul 29, 2010 11:23 pm

» IDEA BARU!!
by sniperdib Sat Jul 24, 2010 11:55 pm

» KONSERT GEMILANG AF STACY
by Hanis21 Wed Jul 21, 2010 12:47 pm

» lagu untuk gmbr dottie
by zims Thu Jul 15, 2010 11:48 pm

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 54 on Sat May 08, 2010 11:57 am

Share | 
 

 MANA BEST WEBSITE KA BLOG??

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Cuteyzuera
avatar
StacyFC Moderator
StacyFC Moderator

Posts : 324
Join date : 17/04/2010
Age : 31
Location : Shah Alam

PostSubject: MANA BEST WEBSITE KA BLOG??   Sun Jun 27, 2010 4:44 am

Bg zuera dua2 ada keistimewaan sendiri ..mcm website kita boleh komen atau post somethin pd bila2 masa sahaja wpun tkda org online tem tu kita masi boleh baca..klo blog ni tem ada org online ja kita blh berchat dgn chatters..

Tp dlm masa yg sama ada jg kekurangan ya la guna website ni slain kena memahami cara2 mlui tutorial..byk mo klik..agak penat sikit n mencari2 forum dn sbg

Pd smua moderator tmsk sy ..kena berusaha mncri bhn cerita menarik melalui saluran web lain mcm yg virgon slalu wat..hipo..jgn slu copy paste dr blog SAF..nanti org buring..buli tp ubah2 sikit ayat2 tu..haha jgn mrh.u did good job.jgn tumpu pd stacy shj sbb kita jg ada forum lain ..crita artis len pun buli msuk asal jgn mbuat gosip terlebey suda..dan pd smua members meriahkanlh karpet merah kita ni..sedih ow ni sa masuk malam2 pun sunyi jak haha..tk lma lg party befday stacy..ada byk award pd yg rajin berforum ni hihi

amboi terlebeh plak aku ni kan haha..oklh gud nyte..Smile

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Signature-
http://cuteyzuera.blogspot.com
Back to top Go down
http://cuteyzuera.blogspot.com
HipokiuTSGT
avatar
StacyFC Moderator
StacyFC Moderator

Posts : 358
Join date : 19/04/2010
Age : 30
Location : TAMBUNAN SABAH MALAYSIA

PostSubject: Re: MANA BEST WEBSITE KA BLOG??   Sun Jun 27, 2010 4:13 pm

bukan nak copy tp nnti terjd lain pula..so hipo kena follow dr blog yg 1 sebab yg bt tuh dr admin kita sndri..nnti hipo ubah lain pula jadinya..nnti susah lg org nak fhm..so hipo msti follow dr blog kecuali nak cakap pasal lain hipo kena bt lah sndri tp bt masa nie x ada yg perlu hipo ckpkan kecuali kena follow dr blog sb semua yg hipo follow dr blog sgt penting kecuali yg pasal biasa2 jah hipo x copy misalnya muka stacy ada d majalah..sb kdg2 ada ahli saf sdh masuk kan d website nie yg d ambik dr tmpt lain yg lebih mudah..bg hipo dua2 best blog ataupun website..sb d blog 1 org lain blh chat lbh lama dan pantas tp website kita byk mengetahui ttg stacy dan blh berbls forum..mmg kita blh ceta psal artis lain,bkn ka mmg sdh d sediakan utk 1 forum d cnie tp tuh terpulang pada setiap individu..mgkn skrg hnya menunggu forum2 yg hangat..mcm dulu gah1 meriahnya nya kapet nie..sdh selesai sepi kejap,ah,x lama lg betday stacy..pasti meriah kapet nie..seperti yg kita tau,biasalah ada masanya kapet nie sunyi kejap dan ada masanya meriah sgt..kan website nie mmg lebih byk kepada forum..dan blog 1 kepada chat... so,x semestinya saf sj kan berforum,dan moderator kena jgk tp d harap yg berforum cnie jgn spam2 jah...dgn ayat2 yg pendek..harap dorang fhm..so kita pun kena fhm..hehe...sb warning sdh d berikan oleh mR khai kita..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Signature-
CELNIE HIPO

http://hipokiutsgt.blogspot.com/
Back to top Go down
http://hipokiutsgt.com
zims
avatar
StacyFC VIP
StacyFC VIP

Posts : 286
Join date : 23/04/2010
Age : 30
Location : Tawau & Shah Alam

PostSubject: Re: MANA BEST WEBSITE KA BLOG??   Sun Jun 27, 2010 11:57 pm

entah....rasa2 nya entry nie dh pnh baca..comparisn between blog n website Stacy..sya rasa kedua2 mpunyai kepentingan n kelebihan masing...kerana dua2 saluran ini berkepentingan dalam menyebarkan segala informasi terkini berkenaan dgn artis yg kita sygi iaitu STACY...bagi saya blog lebih muda d kendalikan kerana stiap function boleh d kendalikan dgn mudah n lebih efisyen..akan tetapi, blog x spt website yg mna spatutnya lebih memudahkan jika ia dapat d kendalikan dgn lebih cekap dan tsusun...scara jujurnya sya perkatakan, website stacy ini wlupun masi baru tp tlh mnunjukkan peningkatan dari hari ke hari..dari jumlah pengunjung yg brdftar , msg2, forum dan sgala yg berkaitan dgn website smakin hari smakin tsusun..thanxs to Mr.Kai la..sbb beliau dapat mngendalikan website dgn cekap....d bantu oleh admin n para moderator yg mntap2 mmg website smakin maju...wlupun kekadang website sunyi..tp masi rmai pnunjung yg dtg melawat krna ia jga salah satu bentuk saluran pnyampaian informasi mngenai stacy...x kesah la siapa dan siapa yg ada informasi mngenai stacy mereka bole kongsikan d sini..berlainan dgn blog kerana ia d kawal selia oleh pnjaga blog itu sndri..malah org lain tak bebas untk meletakkn informasi d situ..so moral of the story, masing2 mpunyai kepentingan masing2..tp dlm masa yg sma, kedua2nya adlah sbg medan saluran informasi mngenai stacy..itu pndpat sya la..klu nk komen..ok ja...hhehe..peace no war...
Back to top Go down
http://zimsquzam.blogspot.com
riobrado
avatar
StacyFC Junior
StacyFC Junior

Posts : 57
Join date : 21/04/2010

PostSubject: Re: MANA BEST WEBSITE KA BLOG??   Mon Jun 28, 2010 2:21 am

hmmm..dua2 pn best n ada kpentingan..klu buleh informasi n aktiviti yg ada d blog 2 kena ada la d website..ataupn tutup guna 1 website jer..heheh..jgn marah sy budak baru sthun jagung..tankiu.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: MANA BEST WEBSITE KA BLOG??   

Back to top Go down
 

MANA BEST WEBSITE KA BLOG??

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Stacy Fan Club :: Dari Keyboard Admin :: Bantuan/Cadangan/Pendapat-