PortalHomeSearchRegisterLog in
Selamat Datang Ke Stacy Fan Club.Semoga Anda Semua Terhibur Semasa Melawat Di Sini.Sebarang Masalah Sila Hubungi Staff-staff Yang Bertugas.
Main Menu









Login
Username:
Password:
Log me on automatically each visit:
Dana StacyFC
Contact Admin

Kai

Email: mr.kai99[at]gmail[dot]com
Message Me:



KOSE

Email: kosserani[at]yahoo[dot]com
Message Me:

Moderator Forum

Virgonz




Cuteyzuera




HipokiuTSGT



*Kami masih mencari seorang lagi(lelaki) Ahli yang berkelayakkan menjadi Moderator Forum. Sebarang pertanyaan sila hubungi Admin.
Top posters
HipokiuTSGT
 
Cuteyzuera
 
zims
 
KOSE
 
Virgonz
 
FennaStacy
 
emysya
 
Lan8300
 
ummi hani bazlina
 
kai
 
Latest topics
» STACY DI AJL . . .
by ummi hani bazlina Fri Jan 28, 2011 9:56 am

» ~Jom vote Stacy dalam Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2011~
by Tommy Fri Jan 21, 2011 12:17 pm

» MUZIK-MUSIK SEPARUH AKHIR
by HipokiuTSGT Wed Nov 03, 2010 3:38 pm

» party bersama Saf
by UcHi Tue Oct 12, 2010 3:36 pm

» SEJARAH STACY'S FRENZ ( KELAB PEMINAT STACY ) KENANGAN SEDIH DAN GEMBIRA
by kiutrien Tue Oct 12, 2010 10:26 am

» Perjalananku (Stacy)
by Lan8300 Thu Aug 19, 2010 9:36 am

» GLAM NITE ULANG TAHUN STACY KE-20
by PrincessTia Thu Jul 29, 2010 11:23 pm

» IDEA BARU!!
by sniperdib Sat Jul 24, 2010 11:55 pm

» KONSERT GEMILANG AF STACY
by Hanis21 Wed Jul 21, 2010 12:47 pm

» lagu untuk gmbr dottie
by zims Thu Jul 15, 2010 11:48 pm

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 54 on Sat May 08, 2010 11:57 am

Share | 
 

 lagi jahat dipelbagai bahasa

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
azli
avatar
StacyFC Newbie
StacyFC Newbie

Posts : 8
Join date : 21/04/2010
Age : 38
Location : org sel tp kerja di kedah

PostSubject: lagi jahat dipelbagai bahasa   Mon May 31, 2010 8:51 pm

haiiii... aku tak ada cadangan dengan laman web ni.. sebab dah ok dah pun... cuma aku nak bagi cadanganlahhhhh...

lagu baru stacy tuh... jahat... buatlah 2 atau tiga bahasa...
1. bahasa melayu
2. bahasa inggeris
3. bahasa korea
4. bahasa jepun(sebab dlm vc stacy tuh ada pakai kimonokan)

lepastuh cubalah market luar... yelah kat malaysia susah sikit nak dihargai..(macam gah 1 tuh).... mana tahu 2 tahun lagi stacy artis luar dari malaysia yang pertama perform kat music bank (saluran astro kbs)... aku tengah bayangkan ni...aku tengah bayangkan ni... wahhh alaa artis korea harap rupa nyanyi live hancor (walaupun aku suka gak artis korea)... lebih bagus stacy....nak sambung berangan japppp.... sambil tuh sila komennn he.heee
Back to top Go down
umy

StacyFC Active
StacyFC Active

Posts : 37
Join date : 03/05/2010

PostSubject: Re: lagi jahat dipelbagai bahasa   Mon May 31, 2010 10:13 pm

azli wrote:
haiiii... aku tak ada cadangan dengan laman web ni.. sebab dah ok dah pun... cuma aku nak bagi cadanganlahhhhh...

lagu baru stacy tuh... jahat... buatlah 2 atau tiga bahasa...
1. bahasa melayu
2. bahasa inggeris
3. bahasa korea
4. bahasa jepun(sebab dlm vc stacy tuh ada pakai kimonokan)

lepastuh cubalah market luar... yelah kat malaysia susah sikit nak dihargai..(macam gah 1 tuh).... mana tahu 2 tahun lagi stacy artis luar dari malaysia yang pertama perform kat music bank (saluran astro kbs)... aku tengah bayangkan ni...aku tengah bayangkan ni... wahhh alaa artis korea harap rupa nyanyi live hancor (walaupun aku suka gak artis korea)... lebih bagus stacy....nak sambung berangan japppp.... sambil tuh sila komennn he.heee


BETOL LA CAKAP KO ! AKU PON BOLEH MERASAKN BEGITU .. BTW ,LEBIH BAGOS WAT DLM KOREA,JEPUN,CHINESE .. INGGERUS TAK YA LA ! BAIK FOKUS BAHAGIAN ASIA DULU KAN ??? MEMAN SUPERB LA KALO LIVE KAT MUSIC BANK K CHART !!

A'AH ,ATIS KOREA ARAP KAN MUKE JE ~~ SIKIT2 MIMING !

STACY LA BARU ADE BRAN ! TAPI TAK BERMAKNA STACY PERLU MAHIR DALAM BAHASA2 TU ,JUST IN SINGING SEBUTAN BETOL PON DAH OK , MCM ARTIS2 PILIPNI BRU2 NI KAN ,NYANYI MALAY SONG , TPI BUKAN TAU MAKSUD .
Back to top Go down
 

lagi jahat dipelbagai bahasa

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Stacy Fan Club :: Dari Keyboard Admin :: Bantuan/Cadangan/Pendapat-