PortalHomeSearchRegisterLog in
Selamat Datang Ke Stacy Fan Club.Semoga Anda Semua Terhibur Semasa Melawat Di Sini.Sebarang Masalah Sila Hubungi Staff-staff Yang Bertugas.
Main Menu









Login
Username:
Password:
Log me on automatically each visit:
Dana StacyFC
Contact Admin

Kai

Email: mr.kai99[at]gmail[dot]com
Message Me:



KOSE

Email: kosserani[at]yahoo[dot]com
Message Me:

Moderator Forum

Virgonz




Cuteyzuera




HipokiuTSGT



*Kami masih mencari seorang lagi(lelaki) Ahli yang berkelayakkan menjadi Moderator Forum. Sebarang pertanyaan sila hubungi Admin.
Top posters
HipokiuTSGT
 
Cuteyzuera
 
zims
 
KOSE
 
Virgonz
 
FennaStacy
 
emysya
 
Lan8300
 
ummi hani bazlina
 
kai
 
Latest topics
» STACY DI AJL . . .
by ummi hani bazlina Fri Jan 28, 2011 9:56 am

» ~Jom vote Stacy dalam Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2011~
by Tommy Fri Jan 21, 2011 12:17 pm

» MUZIK-MUSIK SEPARUH AKHIR
by HipokiuTSGT Wed Nov 03, 2010 3:38 pm

» party bersama Saf
by UcHi Tue Oct 12, 2010 3:36 pm

» SEJARAH STACY'S FRENZ ( KELAB PEMINAT STACY ) KENANGAN SEDIH DAN GEMBIRA
by kiutrien Tue Oct 12, 2010 10:26 am

» Perjalananku (Stacy)
by Lan8300 Thu Aug 19, 2010 9:36 am

» GLAM NITE ULANG TAHUN STACY KE-20
by PrincessTia Thu Jul 29, 2010 11:23 pm

» IDEA BARU!!
by sniperdib Sat Jul 24, 2010 11:55 pm

» KONSERT GEMILANG AF STACY
by Hanis21 Wed Jul 21, 2010 12:47 pm

» lagu untuk gmbr dottie
by zims Thu Jul 15, 2010 11:48 pm

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 54 on Sat May 08, 2010 11:57 am

Share | 
 

 CADANGAN: buat ptandingan tulis lagu

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Siuy
avatar
StacyFC Active
StacyFC Active

Posts : 39
Join date : 21/04/2010
Age : 21
Location : Labuan

PostSubject: CADANGAN: buat ptandingan tulis lagu   Mon May 24, 2010 4:59 pm

apa pendapat kamu sekiranya buat peraduan tulis lagu utk stacy n pemenang dpt menghasilkan lgu tu utk stacy...
Cmana??
Ok bh kan??
Back to top Go down
http://sunyumslalu.blogspot.com
sniperdib
avatar
StacyFC Junior
StacyFC Junior

Posts : 92
Join date : 21/04/2010

PostSubject: Re: CADANGAN: buat ptandingan tulis lagu   Thu May 27, 2010 12:11 pm

buat pertndingan? aku dah try tp xdpat. pasal aku rasa mau komposer yg ada nama baru ble bagi lagu sama stacy.... ini untuk kebaikan stacy juga.kalo dalam album stacy ada komposer yg xda nama, takut ble menjejaskan penjualan album.. apa2 pun idea ni kira bagus juga, kalo pun xdapat bg lagu sama stacy.sekurang2nya ada juga event dalaman yg stacyfrenz anjur kan, n siap ada pemenang lagi... kalo aku masuk,, aku pertaruhkan 4 lagu. huhuhu. gud luck
Back to top Go down
zims
avatar
StacyFC VIP
StacyFC VIP

Posts : 286
Join date : 23/04/2010
Age : 30
Location : Tawau & Shah Alam

PostSubject: Re: CADANGAN: buat ptandingan tulis lagu   Thu May 27, 2010 1:00 pm

sniperdib wrote:
buat pertndingan? aku dah try tp xdpat. pasal aku rasa mau komposer yg ada nama baru ble bagi lagu sama stacy.... ini untuk kebaikan stacy juga.kalo dalam album stacy ada komposer yg xda nama, takut ble menjejaskan penjualan album.. apa2 pun idea ni kira bagus juga, kalo pun xdapat bg lagu sama stacy.sekurang2nya ada juga event dalaman yg stacyfrenz anjur kan, n siap ada pemenang lagi... kalo aku masuk,, aku pertaruhkan 4 lagu. huhuhu. gud luck

tue pasl...klu la ada ptandingan mencipta lagu kan..untk melhirkan
bkat2 komposer muda.....klu ada pn skit jak...time af tue ada la..tp
untk ptandingan teda kan..lau x bole ketengahkn bakat2 yg tpendam
nie..huhu
Back to top Go down
http://zimsquzam.blogspot.com
Siuy
avatar
StacyFC Active
StacyFC Active

Posts : 39
Join date : 21/04/2010
Age : 21
Location : Labuan

PostSubject: Re: CADANGAN: buat ptandingan tulis lagu   Fri May 28, 2010 4:07 pm

tulah harap2 bule kan??
Back to top Go down
http://sunyumslalu.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: CADANGAN: buat ptandingan tulis lagu   

Back to top Go down
 

CADANGAN: buat ptandingan tulis lagu

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Stacy Fan Club :: Dari Keyboard Admin :: Bantuan/Cadangan/Pendapat-