PortalHomeSearchRegisterLog in
Selamat Datang Ke Stacy Fan Club.Semoga Anda Semua Terhibur Semasa Melawat Di Sini.Sebarang Masalah Sila Hubungi Staff-staff Yang Bertugas.
Main Menu









Login
Username:
Password:
Log me on automatically each visit:
Dana StacyFC
Contact Admin

Kai

Email: mr.kai99[at]gmail[dot]com
Message Me:



KOSE

Email: kosserani[at]yahoo[dot]com
Message Me:

Moderator Forum

Virgonz




Cuteyzuera




HipokiuTSGT



*Kami masih mencari seorang lagi(lelaki) Ahli yang berkelayakkan menjadi Moderator Forum. Sebarang pertanyaan sila hubungi Admin.
Top posters
HipokiuTSGT
 
Cuteyzuera
 
zims
 
KOSE
 
Virgonz
 
FennaStacy
 
emysya
 
Lan8300
 
ummi hani bazlina
 
kai
 
Latest topics
» STACY DI AJL . . .
by ummi hani bazlina Fri Jan 28, 2011 9:56 am

» ~Jom vote Stacy dalam Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2011~
by Tommy Fri Jan 21, 2011 12:17 pm

» MUZIK-MUSIK SEPARUH AKHIR
by HipokiuTSGT Wed Nov 03, 2010 3:38 pm

» party bersama Saf
by UcHi Tue Oct 12, 2010 3:36 pm

» SEJARAH STACY'S FRENZ ( KELAB PEMINAT STACY ) KENANGAN SEDIH DAN GEMBIRA
by kiutrien Tue Oct 12, 2010 10:26 am

» Perjalananku (Stacy)
by Lan8300 Thu Aug 19, 2010 9:36 am

» GLAM NITE ULANG TAHUN STACY KE-20
by PrincessTia Thu Jul 29, 2010 11:23 pm

» IDEA BARU!!
by sniperdib Sat Jul 24, 2010 11:55 pm

» KONSERT GEMILANG AF STACY
by Hanis21 Wed Jul 21, 2010 12:47 pm

» lagu untuk gmbr dottie
by zims Thu Jul 15, 2010 11:48 pm

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 54 on Sat May 08, 2010 11:57 am

Share | 
 

 Sekadar perkongsian kepada semua StacyFrens...tolong la baca k...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
zims
avatar
StacyFC VIP
StacyFC VIP

Posts : 286
Join date : 23/04/2010
Age : 30
Location : Tawau & Shah Alam

PostSubject: Sekadar perkongsian kepada semua StacyFrens...tolong la baca k...   Thu May 13, 2010 10:52 am

Salam n selamat sejahtera kepada semua SAF...Sebenarnya nk bg perkongsian skit kt sini..bukan nak mrah, bukan nk melenting n bukan nk mbuat org trasa..cuma nk bg sdkit tguran kepada Ahli2 SAF yg ada kt sni...tp saya rasa bukan SAF kut...entah la...klu bole kita tnjukkan kepada org ramai, fans2 artis laen yg SAF sntiasa humble dlm komen kt page artis lain n sntiasa tdak melenting hal-hal yang remeh-temeh...bukan apa..bru nie ada tgk kt fan page artis lain yg sorg bdak nie yg mngakuahli SAF mnyerang fanpage artis laen..tolong la..bnda x sihat kan nie....so tolong la..klu boleh support artis laen jga..klu x suka jgn la buat provokasi kt fanpage artis lain..bukan apa..dari apa yg saya tgk fan artis tue dh mula ckap bnda2 bruk ttg Stacy kita....tolong..tolong..n tolong sgt...be humble guys...jgn cepat melenting.....kita tunjukkan yang SAF adalah yg tbaik n sntiasa humble wlu d provoke oleh org laen..bru la org laen respecT SAF n stacy....ok....bukan nk mrah..juz agak tkejut jga bila mna fans artis tu bsiap2 nk g bperang kt fans page stacy...aduh...jgn la mau gaduh2 ya..kata 1 Malaysia...hehe...ok..skdar perkongsian...terima atau tidak terpulang yang penting kta saling mengingati antara satu sama lain....k..salam....
Back to top Go down
http://zimsquzam.blogspot.com
Cuteyzuera
avatar
StacyFC Moderator
StacyFC Moderator

Posts : 324
Join date : 17/04/2010
Age : 31
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: Sekadar perkongsian kepada semua StacyFrens...tolong la baca k...   Thu May 13, 2010 3:13 pm

wAH azim mgalahkan paparazzi ni hehe..ye ke mcm tu zura tak pernah pula dgr pasal cerita mcm ni...artis mana yg nk berperang tu.?cb lh bg bukti bg link..sy tk pcaya kalau khabar angin ni...kalau setakat bersaing secara shat tu sy rasa itu biasalah kan skdr dunia hiburan..apa yg sy sy tgok fan page stacy ok jer..rmi support stacy tk da pun yg berperang2 ..ker awak buat22 crite ni sorrry kalau sy tersalah...yg sy taw spjg mengenali SAF, saf mmmg tk suka memburukkn sesama artis..smua fhm yg masing2 ada pemint sendiri dn idola masing2.mybe mereka yg tulis tu smuanya gol budak2 lg remaja belasan tahun..fhm2 la minda drg kn cpt terpengaruh...

So sy harap FANS sTACY kt luar sana jgn jd seperti mcm zim ckp kt atas.Mmg kita bebas bersuara tp jgn menjejaskn prestasi Stacy dan jg pemint Stacy YG LAIN..peace No WAR !! HEHE


cheers

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Signature-
http://cuteyzuera.blogspot.com
Back to top Go down
http://cuteyzuera.blogspot.com
kai
avatar
StacyFC Webmaster
StacyFC Webmaster

Posts : 109
Join date : 17/04/2010
Age : 31
Location : Land Of The South

PostSubject: Re: Sekadar perkongsian kepada semua StacyFrens...tolong la baca k...   Thu May 13, 2010 4:10 pm

biase la tu budak2 yang baru nk naik....

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Signature-
I Am What I Am
My Blog: http://kaiakihiro.com

Bantu Perjalanan StacyFC Klik SINI
Jom Bela Binatang Peliharaan Klik SINI
Ingin Nickname Berkaler Klik SINI

Nak Duit? Klik SINI
Back to top Go down
http://kaiakihiro.com
KOSE
avatar
StacyFC Admin
StacyFC Admin

Posts : 208
Join date : 17/04/2010
Age : 38

PostSubject: Re: Sekadar perkongsian kepada semua StacyFrens...tolong la baca k...   Thu May 13, 2010 6:51 pm

Jgn mudah terpedaya, tu org yg menyamar saja nak bakar FC lain. Kita X pernah nak dengki kat artis lain atau FC lain, Stacy semakin maju, FC pun maju...yg datang masuk Blog stacy lagi banyak mengutuk. Org menyamar tu, mereka dengki kerana SAF selalu keluar majalah. Betul, cuba buka majalah FC mana yg selalu kelaur majalah? FC mana yg paling menonjol. Dan tanay wartawan jika mereka kenal Presiden FC lain, tapi ramai wartawan yg kenal FC kita dan presidennya. nantilah ada masa saya download dan buat satu GALLERY kat sini semua majalah yg pernah menampilkan SAF dari Media Hiburan, Majalah Sensasi, Bacaria, Berita Harian, Harian Metro dan banyak lagi.
Back to top Go down
http://koserani.blogspot.com
zims
avatar
StacyFC VIP
StacyFC VIP

Posts : 286
Join date : 23/04/2010
Age : 30
Location : Tawau & Shah Alam

PostSubject: Re: Sekadar perkongsian kepada semua StacyFrens...tolong la baca k...   Thu May 13, 2010 7:45 pm

zuera : xde la..sye x mrah pun..lgipun ni sye nmpk bdak tue komen..tp xde la ambk tau sgt..die komen kt page dato' siti bbunyi cmni.." bole ka dato ct nyanyi cmni..lgu yg tinggi..bole ke laut adlh.."..so ade fans sitizoners melenting ckap " ko nie pelik, aku x kutuk pun artis kau...ak x masuk pun page die, ko nk kmi ramai2 serbu page die n kutuk die"..cmtue la bunyi die..xde la....enth cmna pminat siti tau dia tu pminat stacy...ni kt page era artist of the month tue..entah la kalu die dh delete komen tue..tp xpela..skadar bkongsi kan..bt apa sya nk mburuk2kan SAF...sdangkan saya tau SAF antr fc yg popular n aktif kt Malaysia ni..tbaik la katakan..di pimpin lagi oleh En. Kose...wah lagi mantap gitu..smoga SAF trus maju n maju...ok..itu sahaja..hehe..jgn mrah yer....sorry semua...

En.Kose : sorry En.kose..jgn mrah ya..sje je nk bg pkongsian..smua ni ilmu yg baik..kita syg artis kita..so biasa la..peminat2 yg kurg matang cepat melenting..yg matang msti anggp tue cbran untk trus maju...hehe..saya tau SAF sgt tkenal lebih2 lgi d pimpin oleh en.Kose kte nie..waduh mantap ya...hehe....sorry ya En kose....sya nk bkongsi jer kpd peminat2 stacy...Moga Stacy smakin maju n bkembang...Amin....
Back to top Go down
http://zimsquzam.blogspot.com
KOSE
avatar
StacyFC Admin
StacyFC Admin

Posts : 208
Join date : 17/04/2010
Age : 38

PostSubject: Re: Sekadar perkongsian kepada semua StacyFrens...tolong la baca k...   Fri May 14, 2010 8:26 am

Xde la marah ZIMS, cuma nak bagitau jer yg ramai org menyamar dan bertopeng. Kalau saya dengki kat FC lain, mana mungkin saya nak masuk Blog atau Website mereka lepas tu kutuk dan mengaku ahli SAF atau pemniat Stacy, betul tak?. Mana ada pencuri nak mengaku dia mencuri. Biasalah, kalau kita maju dan berjaya, mesti ramai yg jeles. Org tu bodoh, kerana dia X tahu yg dia buat begitu tambah menyatakan pada public yg SAF ni berjaya dan Stacy Popular. Cuba Stacy X popular, mana ada yg dengki, mana ada yg nak ambil pot atau nak fitnah dia. Cuba kalau SAF X maju dan terkenal, mana ada org nak jeles dan fitnah. Mereka fitnah kerana tahu SAF berjaya dan mereka nak jatuhkan dgn cara itu agar org gaduh dan serang SAF. Saya dah masak dlm permainan Kelab2 peminat ni. Di awal2 kemunculan SAF banyak sangat yg cuba BAKO ( bakar ) agar SAF bergaduh dgn FC lain. Nanti saya nak buat post/story nak ajar ahli mana satu pandangan jujur, mana satu bunyi mcm jujur tapi sebenarnya provoke. Ada org pura2 komen kata dia tegur utk kebaikkan Stacy atau SAF, tapi sebenarnya REVERSE PSYCHOLOGY, jgn terpedaya dgn pujian atau teguran yg kononnya ikhlas ya ZIMS dan ahli2 yg lain.
Back to top Go down
http://koserani.blogspot.com
zims
avatar
StacyFC VIP
StacyFC VIP

Posts : 286
Join date : 23/04/2010
Age : 30
Location : Tawau & Shah Alam

PostSubject: Re: Sekadar perkongsian kepada semua StacyFrens...tolong la baca k...   Fri May 14, 2010 9:59 am

thanxs Mr.Kose..anggp jerla nie smua dugaan untk kta smakin maju..sye klu nk mention nme org tue bole jer..tp biar la..xpe..kta jga aib org..Allah jga aib kta kan..thanxs Mr.Kose atas pkongsian yg d beri..hrap smua pminat dpt ambik sbg pgjran d msa akan dtg....hehe..ok smua..peace no war...
Back to top Go down
http://zimsquzam.blogspot.com
sniperdib
avatar
StacyFC Junior
StacyFC Junior

Posts : 92
Join date : 21/04/2010

PostSubject: Re: Sekadar perkongsian kepada semua StacyFrens...tolong la baca k...   Fri May 14, 2010 11:31 pm

rasanya pminat artis lain dulu yg salu ejek2 tu, pastu pminat stacy ni pun backup brabis la, sdar x sdar timbul rasa marah, pastu makin panas la komen, aku salu gak tgok malah join2 mcm ni, tp kat kapet @15 la dulu... ada ja yg ejek stacy balik2 dulu, skarang syukur baru dorang tau yg stacy ni bukan lah sperti apa yg dorang pkirkn dlu2
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Sekadar perkongsian kepada semua StacyFrens...tolong la baca k...   

Back to top Go down
 

Sekadar perkongsian kepada semua StacyFrens...tolong la baca k...

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Stacy Fan Club :: Dari Keyboard Admin :: Bantuan/Cadangan/Pendapat-