PortalHomeSearchRegisterLog in
Selamat Datang Ke Stacy Fan Club.Semoga Anda Semua Terhibur Semasa Melawat Di Sini.Sebarang Masalah Sila Hubungi Staff-staff Yang Bertugas.
Main Menu









Login
Username:
Password:
Log me on automatically each visit:
Dana StacyFC
Contact Admin

Kai

Email: mr.kai99[at]gmail[dot]com
Message Me:



KOSE

Email: kosserani[at]yahoo[dot]com
Message Me:

Moderator Forum

Virgonz




Cuteyzuera




HipokiuTSGT



*Kami masih mencari seorang lagi(lelaki) Ahli yang berkelayakkan menjadi Moderator Forum. Sebarang pertanyaan sila hubungi Admin.
Top posters
HipokiuTSGT
 
Cuteyzuera
 
zims
 
KOSE
 
Virgonz
 
FennaStacy
 
emysya
 
Lan8300
 
ummi hani bazlina
 
kai
 
Latest topics
» STACY DI AJL . . .
by ummi hani bazlina Fri Jan 28, 2011 9:56 am

» ~Jom vote Stacy dalam Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2011~
by Tommy Fri Jan 21, 2011 12:17 pm

» MUZIK-MUSIK SEPARUH AKHIR
by HipokiuTSGT Wed Nov 03, 2010 3:38 pm

» party bersama Saf
by UcHi Tue Oct 12, 2010 3:36 pm

» SEJARAH STACY'S FRENZ ( KELAB PEMINAT STACY ) KENANGAN SEDIH DAN GEMBIRA
by kiutrien Tue Oct 12, 2010 10:26 am

» Perjalananku (Stacy)
by Lan8300 Thu Aug 19, 2010 9:36 am

» GLAM NITE ULANG TAHUN STACY KE-20
by PrincessTia Thu Jul 29, 2010 11:23 pm

» IDEA BARU!!
by sniperdib Sat Jul 24, 2010 11:55 pm

» KONSERT GEMILANG AF STACY
by Hanis21 Wed Jul 21, 2010 12:47 pm

» lagu untuk gmbr dottie
by zims Thu Jul 15, 2010 11:48 pm

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 54 on Sat May 08, 2010 11:57 am

Share | 
 

 Bantu perjalanan website StacyFC

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
kai
avatar
StacyFC Webmaster
StacyFC Webmaster

Posts : 109
Join date : 17/04/2010
Age : 31
Location : Land Of The South

PostSubject: Bantu perjalanan website StacyFC   Tue May 11, 2010 5:18 pm

assalamualaikum dan salam sejahtera.
kami amat mengalu-alukan kepada semua ahli StacyFC untuk membantu perjalanan dan masa hadapan website ini.

oleh itu pihak pengurusan StacyFC ingin memaklumkan bahawa.

kami amat mengalu-alukan ahli-ahli yang sudi menghulurkan sumbangan berbentuk wang ringgit bagi meningkatkan lagi mutu perjalanan website ini.

Jika anda berminat untuk menghulurkan sumbangan.

anda bolehlah membuat bank in di akaun berikut



Khairul Anwar

No. ACC : 151137853365

Jika anda seorang Donator anda akan mendapat.
1-Anugerah Donator
2-Dimasukkan dalam kumpulan VIP StacyFC (Hanya untuk donator RM30 ke atas)
3-Point mengikut jumlah donation.

RM10 - 500 point
RM20 - 1000 point
RM30 - 1500 point
RM40 - 2000 point
RM50 - 3000 point

marilah sama-sama kita meningkatkan lagi mutu Website ini.

*Jika anda sudah bank in diharap dapat memberi detail bank in anda kepada saya. dengan pm di sini atau emailkan kepada mr.kai99[at]gmail[dot]com atau menghubungi saya (sms) di nombor 0177103130

Yang Benar,
Webmaster StacyFC

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Signature-
I Am What I Am
My Blog: http://kaiakihiro.com

Bantu Perjalanan StacyFC Klik SINI
Jom Bela Binatang Peliharaan Klik SINI
Ingin Nickname Berkaler Klik SINI

Nak Duit? Klik SINI


Last edited by kai on Sun May 16, 2010 5:07 pm; edited 7 times in total
Back to top Go down
http://kaiakihiro.com
FennaStacy
avatar
StacyFC Senior
StacyFC Senior

Posts : 157
Join date : 17/04/2010
Age : 25
Location : BSB

PostSubject: Re: Bantu perjalanan website StacyFC   Tue May 11, 2010 5:36 pm

okay jugak tu kai..boleh lagi kita kasi meletup kan..nak donate tapi tak da may bank nee..faham2 lahh kan aku kat brunei kalau abg aku ada lahh tapi ne dia kat sabah...so yg lain donate lahhh ok jugak tu bahh kalau rm 10 rm 20 rm 30..nanti2 point boleh beli pet n kita jugak tlg up ne web kan kan kan...
Back to top Go down
RowenKadim
avatar
StacyFC Junior
StacyFC Junior

Posts : 72
Join date : 25/04/2010
Age : 30
Location : Terengganu, Tamparuli Sabah

PostSubject: Re: Bantu perjalanan website StacyFC   Tue May 11, 2010 11:16 pm

betul3...marilah kita ramai2 ahli SAF donate bagi memantapkan lagi web ini..
Back to top Go down
kai
avatar
StacyFC Webmaster
StacyFC Webmaster

Posts : 109
Join date : 17/04/2010
Age : 31
Location : Land Of The South

PostSubject: Re: Bantu perjalanan website StacyFC   Wed May 12, 2010 1:17 pm

dalam planing untuk hasil donation adalah untuk membeli domain..
mungkin akan gunakan

www.stacyfc.com

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Signature-
I Am What I Am
My Blog: http://kaiakihiro.com

Bantu Perjalanan StacyFC Klik SINI
Jom Bela Binatang Peliharaan Klik SINI
Ingin Nickname Berkaler Klik SINI

Nak Duit? Klik SINI
Back to top Go down
http://kaiakihiro.com
KOSE
avatar
StacyFC Admin
StacyFC Admin

Posts : 208
Join date : 17/04/2010
Age : 38

PostSubject: Re: Bantu perjalanan website StacyFC   Wed May 12, 2010 2:43 pm

Yup nanti kalau kita ada Domian lagi banyak dan canggih kita boleh upgradekan Website ni. Jom semua, marilah sokong K...saya akan donate next week, this week busy...Maybank Xde kat area opis dan umah.
Back to top Go down
http://koserani.blogspot.com
rizal
avatar
StacyFC Newbie
StacyFC Newbie

Posts : 8
Join date : 12/05/2010

PostSubject: Donate for Stacy FC   Wed May 12, 2010 3:39 pm

Sure aya akan derma juga demi kemajuan kelab peminat Stacy ni. kalau kita syg kat stacy, mestilah kita support kelabnya juga. Point tu pun menarik sebagai imbuhan...dan saya nak dapat 1000point utk jadi VIP
Back to top Go down
emysya
avatar
StacyFC Senior
StacyFC Senior

Posts : 139
Join date : 17/04/2010
Age : 24
Location : k.k sabah !

PostSubject: Re: Bantu perjalanan website StacyFC   Wed May 12, 2010 3:54 pm

rizal wrote:
Sure aya akan derma juga demi kemajuan kelab peminat Stacy ni. kalau kita syg kat stacy, mestilah kita support kelabnya juga. Point tu pun menarik sebagai imbuhan...dan saya nak dapat 1000point utk jadi VIP

hahaha. jadi VIP lagi tuh. btw, yg pntg kita sama2 majukan SAF. MAJUKAN web ni, n blog stacy !

KOSE wrote:
Yup nanti kalau kita ada Domian lagi banyak dan
canggih kita boleh upgradekan Website ni. Jom semua, marilah sokong
K...saya akan donate next week, this week busy...Maybank Xde kat area
opis dan umah.

betul tuh
en.kose Wink sama2 derma.

hurm.
susah la nak kluar skrg, insyaALLAH kalo ada time i'll bank in aok.

kalo korang dekat ngan senang. ni jauh weeyy. hee.
Back to top Go down
Lan8300
avatar
StacyFC Senior
StacyFC Senior

Posts : 127
Join date : 21/04/2010
Age : 34
Location : sarawak

PostSubject: Bantu perjalanan website StacyFC   Wed May 12, 2010 5:24 pm

Kalau macam tu, tunggu sya cuti dulu.. sya mau juga dpt point banyak jadi vip hehe....
Back to top Go down
RowenKadim
avatar
StacyFC Junior
StacyFC Junior

Posts : 72
Join date : 25/04/2010
Age : 30
Location : Terengganu, Tamparuli Sabah

PostSubject: Re: Bantu perjalanan website StacyFC   Thu May 13, 2010 8:14 pm

i will donate this sunday ...on my oFfday.bru blh turun bandar.itupun klu
x kna srh kerja..cz this week btl2 bz..
Back to top Go down
zims
avatar
StacyFC VIP
StacyFC VIP

Posts : 286
Join date : 23/04/2010
Age : 30
Location : Tawau & Shah Alam

PostSubject: Re: Bantu perjalanan website StacyFC   Fri May 14, 2010 10:20 am

sama2 la kta mderma k..InsyaAllah ada masa nti pergi la bank in itu duit..thanxs for the sharing...
Back to top Go down
http://zimsquzam.blogspot.com
kai
avatar
StacyFC Webmaster
StacyFC Webmaster

Posts : 109
Join date : 17/04/2010
Age : 31
Location : Land Of The South

PostSubject: Re: Bantu perjalanan website StacyFC   Sun May 16, 2010 5:35 pm

perhatian..
ada perubahan baru...
untuk dimasukkan ke dalam kumpulan StacyVIP hanya kepada ahli yang membuat sumbangan bernilai RM30 keatas sahaja..
harap maklum.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Signature-
I Am What I Am
My Blog: http://kaiakihiro.com

Bantu Perjalanan StacyFC Klik SINI
Jom Bela Binatang Peliharaan Klik SINI
Ingin Nickname Berkaler Klik SINI

Nak Duit? Klik SINI
Back to top Go down
http://kaiakihiro.com
RowenKadim
avatar
StacyFC Junior
StacyFC Junior

Posts : 72
Join date : 25/04/2010
Age : 30
Location : Terengganu, Tamparuli Sabah

PostSubject: Re: Bantu perjalanan website StacyFC   Sun May 16, 2010 5:46 pm

thanx 4 da in4mation kai.... come oL sFc...kita doNate..kc canggih lg ni web...
Back to top Go down
kai
avatar
StacyFC Webmaster
StacyFC Webmaster

Posts : 109
Join date : 17/04/2010
Age : 31
Location : Land Of The South

PostSubject: Re: Bantu perjalanan website StacyFC   Tue May 18, 2010 4:59 pm

RowenKadim wrote:
thanx 4 da in4mation kai.... come oL sFc...kita doNate..kc canggih lg ni web...

itu yang sedang dilakukan sekarang...
terima kasih kepada sesiapa yang sudah membuat sumbangan.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Signature-
I Am What I Am
My Blog: http://kaiakihiro.com

Bantu Perjalanan StacyFC Klik SINI
Jom Bela Binatang Peliharaan Klik SINI
Ingin Nickname Berkaler Klik SINI

Nak Duit? Klik SINI
Back to top Go down
http://kaiakihiro.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Bantu perjalanan website StacyFC   

Back to top Go down
 

Bantu perjalanan website StacyFC

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Stacy Fan Club :: Dari Keyboard Admin :: Pengumuman Rasmi-