PortalHomeSearchRegisterLog in
Selamat Datang Ke Stacy Fan Club.Semoga Anda Semua Terhibur Semasa Melawat Di Sini.Sebarang Masalah Sila Hubungi Staff-staff Yang Bertugas.
Main Menu









Login
Username:
Password:
Log me on automatically each visit:
Dana StacyFC
Contact Admin

Kai

Email: mr.kai99[at]gmail[dot]com
Message Me:



KOSE

Email: kosserani[at]yahoo[dot]com
Message Me:

Moderator Forum

Virgonz




Cuteyzuera




HipokiuTSGT



*Kami masih mencari seorang lagi(lelaki) Ahli yang berkelayakkan menjadi Moderator Forum. Sebarang pertanyaan sila hubungi Admin.
Top posters
HipokiuTSGT
 
Cuteyzuera
 
zims
 
KOSE
 
Virgonz
 
FennaStacy
 
emysya
 
Lan8300
 
ummi hani bazlina
 
kai
 
Latest topics
» STACY DI AJL . . .
by ummi hani bazlina Fri Jan 28, 2011 9:56 am

» ~Jom vote Stacy dalam Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2011~
by Tommy Fri Jan 21, 2011 12:17 pm

» MUZIK-MUSIK SEPARUH AKHIR
by HipokiuTSGT Wed Nov 03, 2010 3:38 pm

» party bersama Saf
by UcHi Tue Oct 12, 2010 3:36 pm

» SEJARAH STACY'S FRENZ ( KELAB PEMINAT STACY ) KENANGAN SEDIH DAN GEMBIRA
by kiutrien Tue Oct 12, 2010 10:26 am

» Perjalananku (Stacy)
by Lan8300 Thu Aug 19, 2010 9:36 am

» GLAM NITE ULANG TAHUN STACY KE-20
by PrincessTia Thu Jul 29, 2010 11:23 pm

» IDEA BARU!!
by sniperdib Sat Jul 24, 2010 11:55 pm

» KONSERT GEMILANG AF STACY
by Hanis21 Wed Jul 21, 2010 12:47 pm

» lagu untuk gmbr dottie
by zims Thu Jul 15, 2010 11:48 pm

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 54 on Sat May 08, 2010 11:57 am

Share | 
 

 GLAM NITE 9 TEMA MAJLIS HARI LAHIR STACY TAHUN INI )

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
KOSE
avatar
StacyFC Admin
StacyFC Admin

Posts : 208
Join date : 17/04/2010
Age : 38

PostSubject: GLAM NITE 9 TEMA MAJLIS HARI LAHIR STACY TAHUN INI )   Sat May 01, 2010 2:51 pm

Tahun ini, Stacy's Frenz telah merangka beberapa aktiviti yang telah diatur antaranya :-
1.Melawat Rumah Anak-Anak Yatim
2.Pertandingan bowling Bersama Stacy
3.Perlawanan Futsal Bersama Stacy
4.Berkelah Bersama Stacy
5.Memancing Bersama Stacy
6.Melawat Rumah Orang-Orang Tua

Selain
dari aktiviti di atas, ada dua Majlis yang begitu besar dan gilang
geminlang yang akan dianjurkan oleh Stacy's Frenz untuk memberi peluang
peminat Stacy beramah mesra dan bertemua empat mata dengan Stacy iaitu :

7. GLAM NITE ( Majlis Ulang Tahun Stacy )
8. CITRA WARNA 1MALAYSIA ( Majlis Hari Raya Stacy ).

Ya,
Stacy's Frenz sentiasa menampilkan idea-idea yang segar dan terbaik
untuk ahli-ahli dan para peminat Stacy di luar sana. Menurut respond
dari tetamu yang pernah hadir ke majlis anjuran Stacy's Frenz, mereka
mengatakan sangat enjoy dan berpuas hati dan harga tiketpun murah.
Tetamu juga memuji kerana belum ada FC lain yang memberi
Anugerah-Anugerah khas pada ahli dan Moderator seperti Moderator
terbaikdan pemberian sijil pada AJK ( dengarnya dah ada FC lain ikut
langkah Stacy's Frenz ). Nah!!! tahun ini akan ada banyak lagi Anugerah
dan bakal jadi ikutan FC lain pula. Ada juga wartawan yang memuji
kerana walaupun Stacy bukan muslim, tetapi setiap tahun menganjurkan
Majlis Hari Raya sedangkan ada artis yang muslim, ada FC yang langsung
tidak menganjurkan majlis Hari Raya dan ada pula yang tidak membuat
setiap tahun.


Perlukah
mewar-warkan Majlis Ulang Tahun Stacy ini, sedangkan hari lahir Stacy 3
bulan lagi baru diraikan?. jawapannya memang perlu. Seperti yang semua
tahu, Stacy's Frenz bukan sahaja kaya idea tetapi juga prihatin pada
ahli-ahli dan bukan ahli ( peminat Stacy yang lain ). Tujuan kami
mewar-warkan majlis ini seawal 3 bulan dari sekarang ada banyak
kebaikkannya untuk ahli-ahli Stacy;s Frenz dan peminat Stacy,
antaranya:-

1. Peminat / Ahli-ahli ada banyak masa mengatur cuti mereka.
2. Peminat / ahli-ahli boleh mengumpul wang dari sekarang untuk datang ke majlis ini.
3. Peminat / ahli-ahli ( Sabah, Sarawak, Brunei ) boleh mendapat harga yang murah dengan tempahan awal ( 2-3 bulan ).
4. Peminat / ahli-ahli boleh mencari idea atau menyediakan budget baju apa yang hendak dipakai.
5.
Peminat / ahli-ahli ada masa mencari idea/ budget untuk memberi hadiah
buat Stacy ( tidak semestinya, hanya pada yang mampu sahaja ).


Mengapa
GLAM NITE?. GLAM NITE adalah singkatan untuk Glamour Night dan seperti
yang ramai telah tahu, tema tahun lepas adalah POP/ROCK, jadi tahun ini
kami memilih tema ala-ala Red Carpet untuk mmemberi peluang peminat /
ahli-ahli melaram dan Stacy pula berpeluang untuk tampil anggun dan
manis dengan rekaan designer. Untuk pengetahuan semua, setakat ini saya
telah bertemu 3 orang designer yang bersetuju untuk menaja baju rekaan
mereka untuk Stacy. Siapakah yang bertuah menyediakan persalinan untuk
Stacy pakai pada majlis yang gilang gemilang itu nanti?.


Sebagai
panduan, di sini pihak kami sertakan panduan ( dress code ) pakaian
yang sesuai dengan tema majlis yang kami telah sediakan.

1. GLAM NITE ( Majlis Ulang Tahun Stacy ) -
Pakaian yang serba glamor, bergaya, segak, anggun dan kemas. Antaranya:-
Baju Labuh, Evening Gown, Kebaya moden, Kurung Moden, Texudo, Baju Kot, Vest, Mini Skirt.
2. CITRA WARNA 1MALAYSIA ( Majlis Hari Raya Stacy ) -
Pakaian kebangsaan malaysia seperti:-
Baju Melayu, Baju Kurung, baju Kebaya, Baju Kebarung, Baju suku kaum Sabah & suku kaum Sarawak.

Adakah
anda telah bersedia ke Party gilang gemilang ini? Siapakan yang akan
dinobatkan Best Dress ( Lelaki & Wanita )?. Siapa pula yang berjaya
membawa pulang hadiah yang lebih banyak dari tahun lepas? Tunggu.


Yang pastinya kali ini kami akan memberikan sesuatu yang berbeza pada
persembahan Stacy kerana tahun ini anda akan melihat Stacy secara live
menyanyikan himpunan lagu-lagu berirama BALADA.


Inilah masa dan peluang Stacy menunjukkan taringnya menyanyikan lagu-lagu Balada kerana ramai sangat yang kata dia hanya menyanyikan lagu-lagu rancak sahaja. Yang pastinya, seperti tahun lalu majlis Stacy mendapat liputan TV2 disiarkan dalam berita segmen hiburan, tahun ini lagi ramai Wartawan TV, Wartawan Majalah, Wartawan Akhbar Harian dan Penggiat Laman Web Hiburan akan dijemput.



Last edited by KOSE on Sat May 01, 2010 5:41 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
http://koserani.blogspot.com
akimnstacy
avatar
StacyFC Junior
StacyFC Junior

Posts : 75
Join date : 21/04/2010
Age : 22
Location : PULAU PINANG

PostSubject: Re: GLAM NITE 9 TEMA MAJLIS HARI LAHIR STACY TAHUN INI )   Sat May 01, 2010 3:46 pm

glam nite ngn mjlis ari lahir stacy wat kat ane???
Back to top Go down
KOSE
avatar
StacyFC Admin
StacyFC Admin

Posts : 208
Join date : 17/04/2010
Age : 38

PostSubject: Re: GLAM NITE 9 TEMA MAJLIS HARI LAHIR STACY TAHUN INI )   Sat May 01, 2010 5:32 pm

akimnstacy wrote:
glam nite ngn mjlis ari lahir stacy wat kat ane???
Akan di adakan di salah sebuah Ballroom hotel di area KL...pastikan selalu ke Blog atau ke Website ini untuk pengumuman dari masa ke semasa...TQ
Back to top Go down
http://koserani.blogspot.com
Cuteyzuera
avatar
StacyFC Moderator
StacyFC Moderator

Posts : 324
Join date : 17/04/2010
Age : 31
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: GLAM NITE 9 TEMA MAJLIS HARI LAHIR STACY TAHUN INI )   Sat May 01, 2010 6:35 pm

Glamour niite!!!! wah memang syok tema kali ini..so pd smua jgn lpaskn pluang ya...kose bila tarikhnya majlis ni..klo boleh penetapan tarikh tu plg ptg utk dwar2kan spy kita dpt bersedia awal hehe


p/s:ada sesapa nk jd designer utk baju sy ka?ngeh3..sy upah dgn blanja makan haha

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Signature-
http://cuteyzuera.blogspot.com
Back to top Go down
http://cuteyzuera.blogspot.com
HipokiuTSGT
avatar
StacyFC Moderator
StacyFC Moderator

Posts : 358
Join date : 19/04/2010
Age : 30
Location : TAMBUNAN SABAH MALAYSIA

PostSubject: Re: GLAM NITE 9 TEMA MAJLIS HARI LAHIR STACY TAHUN INI )   Sat May 01, 2010 11:56 pm

KOSE wrote:
Tahun ini, Stacy's Frenz telah merangka beberapa aktiviti yang telah diatur antaranya :-
1.Melawat Rumah Anak-Anak Yatim
2.Pertandingan bowling Bersama Stacy
3.Perlawanan Futsal Bersama Stacy
4.Berkelah Bersama Stacy
5.Memancing Bersama Stacy
6.Melawat Rumah Orang-Orang Tua

Selain
dari aktiviti di atas, ada dua Majlis yang begitu besar dan gilang
geminlang yang akan dianjurkan oleh Stacy's Frenz untuk memberi peluang
peminat Stacy beramah mesra dan bertemua empat mata dengan Stacy iaitu :

7. GLAM NITE ( Majlis Ulang Tahun Stacy )
8. CITRA WARNA 1MALAYSIA ( Majlis Hari Raya Stacy ).

Ya,
Stacy's Frenz sentiasa menampilkan idea-idea yang segar dan terbaik
untuk ahli-ahli dan para peminat Stacy di luar sana. Menurut respond
dari tetamu yang pernah hadir ke majlis anjuran Stacy's Frenz, mereka
mengatakan sangat enjoy dan berpuas hati dan harga tiketpun murah.
Tetamu juga memuji kerana belum ada FC lain yang memberi
Anugerah-Anugerah khas pada ahli dan Moderator seperti Moderator
terbaikdan pemberian sijil pada AJK ( dengarnya dah ada FC lain ikut
langkah Stacy's Frenz ). Nah!!! tahun ini akan ada banyak lagi Anugerah
dan bakal jadi ikutan FC lain pula. Ada juga wartawan yang memuji
kerana walaupun Stacy bukan muslim, tetapi setiap tahun menganjurkan
Majlis Hari Raya sedangkan ada artis yang muslim, ada FC yang langsung
tidak menganjurkan majlis Hari Raya dan ada pula yang tidak membuat
setiap tahun.


Perlukah
mewar-warkan Majlis Ulang Tahun Stacy ini, sedangkan hari lahir Stacy 3
bulan lagi baru diraikan?. jawapannya memang perlu. Seperti yang semua
tahu, Stacy's Frenz bukan sahaja kaya idea tetapi juga prihatin pada
ahli-ahli dan bukan ahli ( peminat Stacy yang lain ). Tujuan kami
mewar-warkan majlis ini seawal 3 bulan dari sekarang ada banyak
kebaikkannya untuk ahli-ahli Stacy;s Frenz dan peminat Stacy,
antaranya:-

1. Peminat / Ahli-ahli ada banyak masa mengatur cuti mereka.
2. Peminat / ahli-ahli boleh mengumpul wang dari sekarang untuk datang ke majlis ini.
3. Peminat / ahli-ahli ( Sabah, Sarawak, Brunei ) boleh mendapat harga yang murah dengan tempahan awal ( 2-3 bulan ).
4. Peminat / ahli-ahli boleh mencari idea atau menyediakan budget baju apa yang hendak dipakai.
5.
Peminat / ahli-ahli ada masa mencari idea/ budget untuk memberi hadiah
buat Stacy ( tidak semestinya, hanya pada yang mampu sahaja ).


Mengapa
GLAM NITE?. GLAM NITE adalah singkatan untuk Glamour Night dan seperti
yang ramai telah tahu, tema tahun lepas adalah POP/ROCK, jadi tahun ini
kami memilih tema ala-ala Red Carpet untuk mmemberi peluang peminat /
ahli-ahli melaram dan Stacy pula berpeluang untuk tampil anggun dan
manis dengan rekaan designer. Untuk pengetahuan semua, setakat ini saya
telah bertemu 3 orang designer yang bersetuju untuk menaja baju rekaan
mereka untuk Stacy. Siapakah yang bertuah menyediakan persalinan untuk
Stacy pakai pada majlis yang gilang gemilang itu nanti?.


Sebagai
panduan, di sini pihak kami sertakan panduan ( dress code ) pakaian
yang sesuai dengan tema majlis yang kami telah sediakan.

1. GLAM NITE ( Majlis Ulang Tahun Stacy ) -
Pakaian yang serba glamor, bergaya, segak, anggun dan kemas. Antaranya:-
Baju Labuh, Evening Gown, Kebaya moden, Kurung Moden, Texudo, Baju Kot, Vest, Mini Skirt.
2. CITRA WARNA 1MALAYSIA ( Majlis Hari Raya Stacy ) -
Pakaian kebangsaan malaysia seperti:-
Baju Melayu, Baju Kurung, baju Kebaya, Baju Kebarung, Baju suku kaum Sabah & suku kaum Sarawak.

Adakah
anda telah bersedia ke Party gilang gemilang ini? Siapakan yang akan
dinobatkan Best Dress ( Lelaki & Wanita )?. Siapa pula yang berjaya
membawa pulang hadiah yang lebih banyak dari tahun lepas? Tunggu.


Yang pastinya kali ini kami akan memberikan sesuatu yang berbeza pada
persembahan Stacy kerana tahun ini anda akan melihat Stacy secara live
menyanyikan himpunan lagu-lagu berirama BALADA.


Inilah masa dan peluang Stacy menunjukkan taringnya menyanyikan lagu-lagu Balada kerana ramai sangat yang kata dia hanya menyanyikan lagu-lagu rancak sahaja. Yang pastinya, seperti tahun lalu majlis Stacy mendapat liputan TV2 disiarkan dalam berita segmen hiburan, tahun ini lagi ramai Wartawan TV, Wartawan Majalah, Wartawan Akhbar Harian dan Penggiat Laman Web Hiburan akan dijemput.


wahhh beshnya..kali nie btl2 lah terasa gempak.....klu blh bgtau lah awl2 bila dan d mna tmpt tuh biar blh plan awl kan..harap2 blh kita bertemu semua d sna okai..jura sy bt design untk ko..wakakakaka..
Back to top Go down
http://hipokiutsgt.com
KOSE
avatar
StacyFC Admin
StacyFC Admin

Posts : 208
Join date : 17/04/2010
Age : 38

PostSubject: Re: GLAM NITE 9 TEMA MAJLIS HARI LAHIR STACY TAHUN INI )   Sun May 02, 2010 5:59 pm

Cuteyzuera wrote:
Glamour niite!!!! wah memang syok tema kali ini..so pd smua jgn lpaskn pluang ya...kose bila tarikhnya majlis ni..klo boleh penetapan tarikh tu plg ptg utk dwar2kan spy kita dpt bersedia awal hehe


p/s:ada sesapa nk jd designer utk baju sy ka?ngeh3..sy upah dgn blanja makan haha

ZURA, make sure U datang glamour habis mcm Majlis yg lepas2 ya, mana tau ada rezeki lagi. Tentang tarikh tu...saya masih tunggu pengesahan dari Stacy untuk ambil tarikh yg sesuai...terima kasih
Back to top Go down
http://koserani.blogspot.com
KOSE
avatar
StacyFC Admin
StacyFC Admin

Posts : 208
Join date : 17/04/2010
Age : 38

PostSubject: Re: GLAM NITE 9 TEMA MAJLIS HARI LAHIR STACY TAHUN INI )   Sun May 02, 2010 6:00 pm

HIPPOKUITSANGAT...memang gempak habis kali ni...make sure U datang ya, selain beberapa Anugerah, ada cabutan tiket bertuah dan games, semuanya untuk ahli-ahli dan peminat Stacy
Back to top Go down
http://koserani.blogspot.com
HipokiuTSGT
avatar
StacyFC Moderator
StacyFC Moderator

Posts : 358
Join date : 19/04/2010
Age : 30
Location : TAMBUNAN SABAH MALAYSIA

PostSubject: Re: GLAM NITE 9 TEMA MAJLIS HARI LAHIR STACY TAHUN INI )   Sun May 02, 2010 6:53 pm

KOSE wrote:
HIPPOKUITSANGAT...memang gempak habis kali ni...make sure U datang ya, selain beberapa Anugerah, ada cabutan tiket bertuah dan games, semuanya untuk ahli-ahli dan peminat Stacy


OK JAH KOSE..TAUN LEPAS SY X TAU SEMUA NIE KAN...BLM AKTIF LG..JARANG ONLINE KAN...YG PENTING BGTAU AWL,BILA DAN D MNA...SUPAYA BLH PLAN KAN..BLH BWA KWN2 KWN KA?ATAU EHEM2..WAHAHAHHA..
Back to top Go down
http://hipokiutsgt.com
KOSE
avatar
StacyFC Admin
StacyFC Admin

Posts : 208
Join date : 17/04/2010
Age : 38

PostSubject: Re: GLAM NITE 9 TEMA MAJLIS HARI LAHIR STACY TAHUN INI )   Sun May 02, 2010 7:14 pm

HipokiuTSGT! wrote:
KOSE wrote:
HIPPOKUITSANGAT...memang gempak habis kali ni...make sure U datang ya, selain beberapa Anugerah, ada cabutan tiket bertuah dan games, semuanya untuk ahli-ahli dan peminat Stacy


OK JAH KOSE..TAUN LEPAS SY X TAU SEMUA NIE KAN...BLM AKTIF LG..JARANG ONLINE KAN...YG PENTING BGTAU AWL,BILA DAN D MNA...SUPAYA BLH PLAN KAN..BLH BWA KWN2 KWN KA?ATAU EHEM2..WAHAHAHHA..
WAHHH!!! siap nak bawak ehem2 lagi. OK la...tu!. Promot la pada kawan-kawan, siapa X pegi rugi tau, memang akan dapat liputan akhbar dan majalah Majlis ni nanti. Selain jamuan yang lazat2, games, anugerah, ada pula show artis2...memang berbaloi2 lah siapa yang datang X akan rugi
Back to top Go down
http://koserani.blogspot.com
sylvia
avatar
StacyFC Registered
StacyFC Registered

Posts : 4
Join date : 21/04/2010
Age : 38
Location : Kota Kinabalu

PostSubject: Re: GLAM NITE 9 TEMA MAJLIS HARI LAHIR STACY TAHUN INI )   Sun May 02, 2010 11:43 pm

Adehhh.....tak dapat join lagi...huhu...napa x buat kat Sabah ni tahun....Sya nak join juga....hehe....**Sedihnya**
Back to top Go down
Cuteyzuera
avatar
StacyFC Moderator
StacyFC Moderator

Posts : 324
Join date : 17/04/2010
Age : 31
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: GLAM NITE 9 TEMA MAJLIS HARI LAHIR STACY TAHUN INI )   Mon May 03, 2010 1:01 am

kose..ya la..mana taw ada rezeki tp mesti org boring kalau sy lg mng..bg can adik2 wah....(mintapuji sikit) ala sylvia jumlh p kl ko beli tiket lps kena umumkn tarikh..beli awal murah tu ..ngeh3
Back to top Go down
http://cuteyzuera.blogspot.com
riobrado
avatar
StacyFC Junior
StacyFC Junior

Posts : 57
Join date : 21/04/2010

PostSubject: Re: GLAM NITE 9 TEMA MAJLIS HARI LAHIR STACY TAHUN INI )   Mon May 03, 2010 3:49 am

owhh...zuera nie champion best dress ekk..tahniah2..
yg masuk btanding ari 2 bape org..3 org ekk..heheh..jgn mara haaa..
Back to top Go down
KOSE
avatar
StacyFC Admin
StacyFC Admin

Posts : 208
Join date : 17/04/2010
Age : 38

PostSubject: Re: GLAM NITE 9 TEMA MAJLIS HARI LAHIR STACY TAHUN INI )   Mon May 03, 2010 9:35 am

riobrado wrote:
owhh...zuera nie champion best dress ekk..tahniah2..
yg masuk btanding ari 2 bape org..3 org ekk..heheh..jgn mara haaa..

RIO, ZURA menang 'Best Dress' kategori wanita last year tapi bukan masa Majlis Birthday STACY...time tu P.A si THYE ( Mentor 3 ) yg menang. ZURA menang 'Best Dress' masa "Majlis Warna-Warni Aidil Fitri Stacy" utk Best Dress, semua yg datang layak dinilai kecuali AJK Majlis X boleh dinilai pakaian mereka
Back to top Go down
http://koserani.blogspot.com
sylvia
avatar
StacyFC Registered
StacyFC Registered

Posts : 4
Join date : 21/04/2010
Age : 38
Location : Kota Kinabalu

PostSubject: Re: GLAM NITE 9 TEMA MAJLIS HARI LAHIR STACY TAHUN INI )   Mon May 03, 2010 11:45 am

Zura.....Tgk la kalau dapat join...huhu...sedihnyaaaa...... Crying or Very sad
Back to top Go down
KOSE
avatar
StacyFC Admin
StacyFC Admin

Posts : 208
Join date : 17/04/2010
Age : 38

PostSubject: Re: GLAM NITE 9 TEMA MAJLIS HARI LAHIR STACY TAHUN INI )   Mon May 03, 2010 12:21 pm

sylvia wrote:
Zura.....Tgk la kalau dapat join...huhu...sedihnyaaaa...... Crying or Very sad

SYLVIA, kalau booking Air Asia 2-3 bulan awal...boleh dapat tiket RM48 jer sehala...cubalah, bila lagi nak datang ke Majlis besar Stacy mcm ni dan jumpa kengkawan SAF kat KL
Back to top Go down
http://koserani.blogspot.com
NAZRI
avatar
StacyFC Newbie
StacyFC Newbie

Posts : 11
Join date : 03/05/2010

PostSubject: Majlis Anjuran SAF   Mon May 03, 2010 4:11 pm

Wow, X sabar nak tunggu majlis kamu ni, bunyi dia mcm best saja. Tengah berfikir nak pakai apa dan tengah bayangkan Stacy nyanyi secara live...wow
Back to top Go down
sylvia
avatar
StacyFC Registered
StacyFC Registered

Posts : 4
Join date : 21/04/2010
Age : 38
Location : Kota Kinabalu

PostSubject: Re: GLAM NITE 9 TEMA MAJLIS HARI LAHIR STACY TAHUN INI )   Mon May 03, 2010 9:24 pm

Kose...hehe...yup...nanti sya akan cuba yer kalau x ada halangan pd tarikh hari jadi Stacy....hmmm..memang nak sangat pegi.... Very Happy
Back to top Go down
Cuteyzuera
avatar
StacyFC Moderator
StacyFC Moderator

Posts : 324
Join date : 17/04/2010
Age : 31
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: GLAM NITE 9 TEMA MAJLIS HARI LAHIR STACY TAHUN INI )   Tue May 04, 2010 3:18 am

Nazrii..malu la i haha.....

Kose.. best dress lelaki masa befday stacy model terkenal edwin yg machoo...hehe kali ni

siapalh mamat tuxedo(WAH) yg akn merampas takhta..tungguu

Sylvia...alaaaaaaaaa dtg lh bh dtglh bh(sambil melutut d bwh kaki hehe)

Hipo..wah apa lg bw lh org tsyg mana taw buli dept king n quenn of de night...(dgn rasa jeles h
ahaha)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Signature-
http://cuteyzuera.blogspot.com
Back to top Go down
http://cuteyzuera.blogspot.com
sniperdib
avatar
StacyFC Junior
StacyFC Junior

Posts : 92
Join date : 21/04/2010

PostSubject: Re: GLAM NITE 9 TEMA MAJLIS HARI LAHIR STACY TAHUN INI )   Tue May 04, 2010 4:41 am

selepas hampa taun lepas, kini aku kembali untuk bertanding lagi, jom bersaing secara sihat. sememangnya stacyfrenz pnuh dgn idea2 yg bez. wahahahahaha, jahatnya kamu, jahatnya kamu. kekeke
Back to top Go down
KOSE
avatar
StacyFC Admin
StacyFC Admin

Posts : 208
Join date : 17/04/2010
Age : 38

PostSubject: Re: GLAM NITE 9 TEMA MAJLIS HARI LAHIR STACY TAHUN INI )   Tue May 04, 2010 8:13 am

Cuteyzuera wrote:
Nazrii..malu la i haha.....

Kose.. best dress lelaki masa befday stacy model terkenal edwin yg machoo...hehe kali ni

siapalh mamat tuxedo(WAH) yg akn merampas takhta..tungguu

Sylvia...alaaaaaaaaa dtg lh bh dtglh bh(sambil melutut d bwh kaki hehe)

Hipo..wah apa lg bw lh org tsyg mana taw buli dept king n quenn of de night...(dgn rasa jeles h
ahaha)

ZURA...tahun ni AJK boleh ikut bertanding kerana last year X boleh sebab AJK antara yg memilihnya bersama tetamu khas membuat penilaian tapi kali ni AJK langsung X terlibat, manatau Mr.President yang menang wakaka...sebab kali ni yg mengadilinya jika X wartwana...atau Fashion Designer jemputan yg memberi markah
Back to top Go down
http://koserani.blogspot.com
KOSE
avatar
StacyFC Admin
StacyFC Admin

Posts : 208
Join date : 17/04/2010
Age : 38

PostSubject: Re: GLAM NITE 9 TEMA MAJLIS HARI LAHIR STACY TAHUN INI )   Tue May 04, 2010 8:14 am

sniperdib wrote:
selepas hampa taun lepas, kini aku kembali untuk bertanding lagi, jom bersaing secara sihat. sememangnya stacyfrenz pnuh dgn idea2 yg bez. wahahahahaha, jahatnya kamu, jahatnya kamu. kekeke
Betul tu SNIPER@ADIB, kita bertanding secara sihat kerana semuanya utk fun. Siapa pun yang menang....semua dapat terima kerana dalam kepala semua yg penting Happy bersama Stacy pada hari besarnya itu
Back to top Go down
http://koserani.blogspot.com
Cuteyzuera
avatar
StacyFC Moderator
StacyFC Moderator

Posts : 324
Join date : 17/04/2010
Age : 31
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: GLAM NITE 9 TEMA MAJLIS HARI LAHIR STACY TAHUN INI )   Tue May 04, 2010 10:26 am

Amboi presidenn...tak mahu kalah ni..haha...tahun lalu dgn style koyak rabak ..tahun ni apa pula pesen dr presiden kta ni...mesti lg meletup...well besalah model TOP ngeh3...

Adib lh plg bgaya tahun lpas tp hampa sy pun hampa..hrp2 tahun ni kita la ambil takhta wah prasan suda kuang3

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Signature-
http://cuteyzuera.blogspot.com
Back to top Go down
http://cuteyzuera.blogspot.com
KOSE
avatar
StacyFC Admin
StacyFC Admin

Posts : 208
Join date : 17/04/2010
Age : 38

PostSubject: Re: GLAM NITE 9 TEMA MAJLIS HARI LAHIR STACY TAHUN INI )   Tue May 04, 2010 11:36 am

Cuteyzuera wrote:
Amboi presidenn...tak mahu kalah ni..haha...tahun lalu dgn style koyak rabak ..tahun ni apa pula pesen dr presiden kta ni...mesti lg meletup...well besalah model TOP ngeh3...

Adib lh plg bgaya tahun lpas tp hampa sy pun hampa..hrp2 tahun ni kita la ambil takhta wah prasan suda kuang3

ZURA, payah kot Mr.Presiden nak menang sebab ahli2 SAF sekarang dah ramai yg muda belia dan bergaya, semua dah tahap melawan taukeh dari segi berfesyen, tambahan lagi ada 3 org Model dah jadi ahli SAF ( mati ler )...kalau kategori wanita peluang korang banyak
Back to top Go down
http://koserani.blogspot.com
sylvia
avatar
StacyFC Registered
StacyFC Registered

Posts : 4
Join date : 21/04/2010
Age : 38
Location : Kota Kinabalu

PostSubject: Re: GLAM NITE 9 TEMA MAJLIS HARI LAHIR STACY TAHUN INI )   Tue May 04, 2010 11:26 pm

Zura....sampai berlutut ko d bwh kaki...hehe...mmm....I try my best oke......hmmm...BESTnya kamu kn....Smile
Back to top Go down
wawakechik
avatar
StacyFC Newbie
StacyFC Newbie

Posts : 10
Join date : 22/04/2010
Age : 33
Location : JOHOR BAHRU, MALAYSIA

PostSubject: Re: GLAM NITE 9 TEMA MAJLIS HARI LAHIR STACY TAHUN INI )   Thu May 06, 2010 7:14 pm

Cuteyzuera wrote:
Glamour niite!!!! wah memang syok tema kali ini..so pd smua jgn lpaskn pluang ya...kose bila tarikhnya majlis ni..klo boleh penetapan tarikh tu plg ptg utk dwar2kan spy kita dpt bersedia awal hehe


p/s:ada sesapa nk jd designer utk baju sy ka?ngeh3..sy upah dgn blanja makan haha
wahhh, klass zura..siap nk pkai khidmat designer gitu...klu cm 2, wawa nk call hatta la..nk soh die design baju wawa tok besday party stacy..sbb mlm 2 gak besday wawa..leh sambut skali dgn stacy...hahaha
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: GLAM NITE 9 TEMA MAJLIS HARI LAHIR STACY TAHUN INI )   

Back to top Go down
 

GLAM NITE 9 TEMA MAJLIS HARI LAHIR STACY TAHUN INI )

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Stacy Fan Club :: Dari Keyboard Admin :: Pengumuman Rasmi-