PortalHomeSearchRegisterLog in
Selamat Datang Ke Stacy Fan Club.Semoga Anda Semua Terhibur Semasa Melawat Di Sini.Sebarang Masalah Sila Hubungi Staff-staff Yang Bertugas.
Main Menu









Login
Username:
Password:
Log me on automatically each visit:
Dana StacyFC
Contact Admin

Kai

Email: mr.kai99[at]gmail[dot]com
Message Me:



KOSE

Email: kosserani[at]yahoo[dot]com
Message Me:

Moderator Forum

Virgonz




Cuteyzuera




HipokiuTSGT



*Kami masih mencari seorang lagi(lelaki) Ahli yang berkelayakkan menjadi Moderator Forum. Sebarang pertanyaan sila hubungi Admin.
Top posters
HipokiuTSGT
 
Cuteyzuera
 
zims
 
KOSE
 
Virgonz
 
FennaStacy
 
emysya
 
Lan8300
 
ummi hani bazlina
 
kai
 
Latest topics
» STACY DI AJL . . .
by ummi hani bazlina Fri Jan 28, 2011 9:56 am

» ~Jom vote Stacy dalam Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2011~
by Tommy Fri Jan 21, 2011 12:17 pm

» MUZIK-MUSIK SEPARUH AKHIR
by HipokiuTSGT Wed Nov 03, 2010 3:38 pm

» party bersama Saf
by UcHi Tue Oct 12, 2010 3:36 pm

» SEJARAH STACY'S FRENZ ( KELAB PEMINAT STACY ) KENANGAN SEDIH DAN GEMBIRA
by kiutrien Tue Oct 12, 2010 10:26 am

» Perjalananku (Stacy)
by Lan8300 Thu Aug 19, 2010 9:36 am

» GLAM NITE ULANG TAHUN STACY KE-20
by PrincessTia Thu Jul 29, 2010 11:23 pm

» IDEA BARU!!
by sniperdib Sat Jul 24, 2010 11:55 pm

» KONSERT GEMILANG AF STACY
by Hanis21 Wed Jul 21, 2010 12:47 pm

» lagu untuk gmbr dottie
by zims Thu Jul 15, 2010 11:48 pm

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 54 on Sat May 08, 2010 11:57 am

Share | 
 

 ANUGERAH LAIN SELAIN ANUGERAH AHLI PALING AKTIF BERFORUM ( PALING BANYAK POINT )

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
KOSE
avatar
StacyFC Admin
StacyFC Admin

Posts : 208
Join date : 17/04/2010
Age : 38

PostSubject: ANUGERAH LAIN SELAIN ANUGERAH AHLI PALING AKTIF BERFORUM ( PALING BANYAK POINT )   Fri Apr 30, 2010 2:22 pm

Ada beberapa ahli yang mencadangkan agar diberi point ( markah ) juga pada ahli yang jarang online tapi selalu ikut aktiviti Stacy's Frenz. Untuk memuaskan hati semua dan adil pada yang jarang online/tidak ada masa online, selain Anugerah AHLI PALING AKTIF BERFORUM ( berdasarkan point terkumpul ), saya ada ujudkan satu anugerah lain yang juga akan disampaikan oleh Stacy pada Majlis kita nanti iaitu:

1. ANUGERAH AHLI AKTIF BERFORUM ( berdasarkan point kerana rajin post dan komen ).

2. ANUGERAH AHLI PALING AKTIF MENGIKUT AKTIVITI SAF ( markah berdasarkan kekerapan mengikuti program dan untuk berlaku adil, markah berbeza dari tempat tinggal ahli tersebut. ini adalah kerana ofcouse la ahli yang kat KL selalu boleh join. Jadi, markah utk ahli yg datang dari Sabah/sarawak = 5point, dari Johor/Pahang/Perlis = 4point dan dari Melaka/N.Sembilan = 3 point, manakala yang di KL =2 point setiap penyertaan.

3. ANUGERAH KHAS UNTUK WEBMASTER

4. ANUGERAH MODERATOR TERBAIK ( kita akan menambah 3 org MOD lagi dalam masa terdekat ini )

5. POSTING TERBAIK ( Bahan berita/ story )

6. PENDAPAT/CADANGAN TERBAIK

7. HADIAH PEMENANG CIPTAAN BANNER TERBAIK

8. BEST DRESS ( LELAKI DAN PEREMPUAN,akan diadili masa Event dan kali ini tidak seperti tahun2 sebelumnya, kali ini AJK layak bertanding juga kerana markah akan diberi oleh Designer jemputan ).

9. CABUTAN TIKET BERTUAH ( tahun ini 10 pemenang, last year 5 jer ).

10. HADIAH-HADIAH ACARA GAMES

11. PENYAMPAIAN SIJIL PADA AJK

Untuk makluman semua, markah saya telah kumpul sejak dari tahun ini ( Melawat rumah Anak-anak yatim ) & ( Perlawanan Bowling Bersama Artis & Media Hiburan ) dan akan dikumpul hingga Majlis Ulangtahun stacy berlangsung. Jika anda ada sebarang idea/cadangan, sila PM saya atau lagi AFDAL, komen balas kat Posting saya ini ( samada komen di BLOG atau WEBSITE ). Terima kasih
Back to top Go down
http://koserani.blogspot.com
Cuteyzuera
avatar
StacyFC Moderator
StacyFC Moderator

Posts : 324
Join date : 17/04/2010
Age : 31
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: ANUGERAH LAIN SELAIN ANUGERAH AHLI PALING AKTIF BERFORUM ( PALING BANYAK POINT )   Fri Apr 30, 2010 3:52 pm

Wah byknya hadiahhh....apa lg ramai2 kita aktifkan diri..sy dh mnang 1 anugerah tahun lepas..muahahahaha.cik kai pun dh dpt anugerah..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Signature-
http://cuteyzuera.blogspot.com
Back to top Go down
http://cuteyzuera.blogspot.com
KOSE
avatar
StacyFC Admin
StacyFC Admin

Posts : 208
Join date : 17/04/2010
Age : 38

PostSubject: Re: ANUGERAH LAIN SELAIN ANUGERAH AHLI PALING AKTIF BERFORUM ( PALING BANYAK POINT )   Fri Apr 30, 2010 4:02 pm

Kan...ZURA dah menang last year...tahun ni semua ada peluang menang sebab ada banyak Anugerah tapi sejujurnya saya tahu bukan hadiah yg korang kejar...tapi sekali nak support Blog dan Website dan YANG PENTINGGGG, Stacy yg serahkan...korang yg sambut
Back to top Go down
http://koserani.blogspot.com
fiezah91
avatar
StacyFC Newbie
StacyFC Newbie

Posts : 15
Join date : 23/04/2010
Age : 26
Location : sarawak

PostSubject: Re: ANUGERAH LAIN SELAIN ANUGERAH AHLI PALING AKTIF BERFORUM ( PALING BANYAK POINT )   Fri Apr 30, 2010 10:47 pm

huyooo.. best2.. hehe Smile
Back to top Go down
http://theonlyza.blogspot.com
KOSE
avatar
StacyFC Admin
StacyFC Admin

Posts : 208
Join date : 17/04/2010
Age : 38

PostSubject: Re: ANUGERAH LAIN SELAIN ANUGERAH AHLI PALING AKTIF BERFORUM ( PALING BANYAK POINT )   Sat May 01, 2010 1:55 pm

fiezah91 wrote:
huyooo.. best2.. hehe Smile

Memang best FIEZAH...anda tetap ada peluang jika rajin berforum di sini. Point akan bertambah jika post cerita/ cadangan/ idea dan jika beri komen pun akan mendapat hadiah juga
Back to top Go down
http://koserani.blogspot.com
HipokiuTSGT
avatar
StacyFC Moderator
StacyFC Moderator

Posts : 358
Join date : 19/04/2010
Age : 30
Location : TAMBUNAN SABAH MALAYSIA

PostSubject: Re: ANUGERAH LAIN SELAIN ANUGERAH AHLI PALING AKTIF BERFORUM ( PALING BANYAK POINT )   Sat May 01, 2010 11:40 pm

KOSE wrote:
Ada beberapa ahli yang mencadangkan agar diberi point ( markah ) juga pada ahli yang jarang online tapi selalu ikut aktiviti Stacy's Frenz. Untuk memuaskan hati semua dan adil pada yang jarang online/tidak ada masa online, selain Anugerah AHLI PALING AKTIF BERFORUM ( berdasarkan point terkumpul ), saya ada ujudkan satu anugerah lain yang juga akan disampaikan oleh Stacy pada Majlis kita nanti iaitu:

1. ANUGERAH AHLI AKTIF BERFORUM ( berdasarkan point kerana rajin post dan komen ).

2. ANUGERAH AHLI PALING AKTIF MENGIKUT AKTIVITI SAF ( markah berdasarkan kekerapan mengikuti program dan untuk berlaku adil, markah berbeza dari tempat tinggal ahli tersebut. ini adalah kerana ofcouse la ahli yang kat KL selalu boleh join. Jadi, markah utk ahli yg datang dari Sabah/sarawak = 5point, dari Johor/Pahang/Perlis = 4point dan dari Melaka/N.Sembilan = 3 point, manakala yang di KL =2 point setiap penyertaan.

3. ANUGERAH KHAS UNTUK WEBMASTER

4. ANUGERAH MODERATOR TERBAIK ( kita akan menambah 3 org MOD lagi dalam masa terdekat ini )

5. POSTING TERBAIK ( Bahan berita/ story )

6. PENDAPAT/CADANGAN TERBAIK

7. HADIAH PEMENANG CIPTAAN BANNER TERBAIK

8. BEST DRESS ( LELAKI DAN PEREMPUAN,akan diadili masa Event dan kali ini tidak seperti tahun2 sebelumnya, kali ini AJK layak bertanding juga kerana markah akan diberi oleh Designer jemputan ).

9. CABUTAN TIKET BERTUAH ( tahun ini 10 pemenang, last year 5 jer ).

10. HADIAH-HADIAH ACARA GAMES

11. PENYAMPAIAN SIJIL PADA AJK

Untuk makluman semua, markah saya telah kumpul sejak dari tahun ini ( Melawat rumah Anak-anak yatim ) & ( Perlawanan Bowling Bersama Artis & Media Hiburan ) dan akan dikumpul hingga Majlis Ulangtahun stacy berlangsung. Jika anda ada sebarang idea/cadangan, sila PM saya atau lagi AFDAL, komen balas kat Posting saya ini ( samada komen di BLOG atau WEBSITE ). Terima kasih

wahhh,1 cadangan yg yg cukup memberangsangkan... yg memberi semangat kepada SAF..dan cukup adil dan saksama kpd org2 jauh d sna...nie membuatkan lg para SAF lebih aktif dan merasa cukup d hargai..bgslah nie...dpt merapatkan lg fanclub2 dgn adanya cadangan mcm nie..tenkiu KOSE..
Back to top Go down
http://hipokiutsgt.com
Sponsored content




PostSubject: Re: ANUGERAH LAIN SELAIN ANUGERAH AHLI PALING AKTIF BERFORUM ( PALING BANYAK POINT )   

Back to top Go down
 

ANUGERAH LAIN SELAIN ANUGERAH AHLI PALING AKTIF BERFORUM ( PALING BANYAK POINT )

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Stacy Fan Club :: Dari Keyboard Admin :: Pengumuman Rasmi-