PortalHomeSearchRegisterLog in
Selamat Datang Ke Stacy Fan Club.Semoga Anda Semua Terhibur Semasa Melawat Di Sini.Sebarang Masalah Sila Hubungi Staff-staff Yang Bertugas.
Main Menu









Login
Username:
Password:
Log me on automatically each visit:
Dana StacyFC
Contact Admin

Kai

Email: mr.kai99[at]gmail[dot]com
Message Me:



KOSE

Email: kosserani[at]yahoo[dot]com
Message Me:

Moderator Forum

Virgonz




Cuteyzuera




HipokiuTSGT



*Kami masih mencari seorang lagi(lelaki) Ahli yang berkelayakkan menjadi Moderator Forum. Sebarang pertanyaan sila hubungi Admin.
Top posters
HipokiuTSGT
 
Cuteyzuera
 
zims
 
KOSE
 
Virgonz
 
FennaStacy
 
emysya
 
Lan8300
 
ummi hani bazlina
 
kai
 
Latest topics
» STACY DI AJL . . .
by ummi hani bazlina Fri Jan 28, 2011 9:56 am

» ~Jom vote Stacy dalam Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2011~
by Tommy Fri Jan 21, 2011 12:17 pm

» MUZIK-MUSIK SEPARUH AKHIR
by HipokiuTSGT Wed Nov 03, 2010 3:38 pm

» party bersama Saf
by UcHi Tue Oct 12, 2010 3:36 pm

» SEJARAH STACY'S FRENZ ( KELAB PEMINAT STACY ) KENANGAN SEDIH DAN GEMBIRA
by kiutrien Tue Oct 12, 2010 10:26 am

» Perjalananku (Stacy)
by Lan8300 Thu Aug 19, 2010 9:36 am

» GLAM NITE ULANG TAHUN STACY KE-20
by PrincessTia Thu Jul 29, 2010 11:23 pm

» IDEA BARU!!
by sniperdib Sat Jul 24, 2010 11:55 pm

» KONSERT GEMILANG AF STACY
by Hanis21 Wed Jul 21, 2010 12:47 pm

» lagu untuk gmbr dottie
by zims Thu Jul 15, 2010 11:48 pm

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 54 on Sat May 08, 2010 11:57 am

Share | 
 

 [SELESAI]Video & Galeri >.<

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
UcHi
avatar
StacyFC Senior
StacyFC Senior

Posts : 106
Join date : 20/04/2010
Age : 27
Location : Labuan

PostSubject: [SELESAI]Video & Galeri >.<   Thu Apr 29, 2010 6:57 pm

Kepada yg bertggungjwab la k.. ermm sya mo bgi cdgn ja..knapa x bt link main menu khas tuk vdo n gmbar stacy??..coz bgi sya, blog ni akan nmpk kemas g kalu ada menu khas tuk vdo n gmbar2..g pun yg ada skrg ni juz khas tuk user post komen ja..jd sya rsa cm x teratur..so pa fikiran korg???
Back to top Go down
kai
avatar
StacyFC Webmaster
StacyFC Webmaster

Posts : 109
Join date : 17/04/2010
Age : 31
Location : Land Of The South

PostSubject: Re: [SELESAI]Video & Galeri >.<   Thu Apr 29, 2010 9:51 pm

UcHi wrote:
Kepada yg bertggungjwab la k.. ermm sya mo bgi cdgn ja..knapa x bt link main menu khas tuk vdo n gmbar stacy??..coz bgi sya, blog ni akan nmpk kemas g kalu ada menu khas tuk vdo n gmbar2..g pun yg ada skrg ni juz khas tuk user post komen ja..jd sya rsa cm x teratur..so pa fikiran korg???

memang kalo leh nk setup mcm ne..
tapi kene paham..
sistem yang kita pakai ni sistem percuma..
kita terpaksa gunakan ape sahaja yang ada..
bukan kita xnk buat mcm tu..
kalo kita ada tapak sendiri boleh je di setup mcm tu..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Signature-
I Am What I Am
My Blog: http://kaiakihiro.com

Bantu Perjalanan StacyFC Klik SINI
Jom Bela Binatang Peliharaan Klik SINI
Ingin Nickname Berkaler Klik SINI

Nak Duit? Klik SINI
Back to top Go down
http://kaiakihiro.com
Cuteyzuera
avatar
StacyFC Moderator
StacyFC Moderator

Posts : 324
Join date : 17/04/2010
Age : 31
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: [SELESAI]Video & Galeri >.<   Thu Apr 29, 2010 10:02 pm

Sokong webmaster..bersyukur dgn apa yg ada..hehe Razz..bkn senang mo wt ni..kasi pecah kepala ja...hahaha

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Signature-
http://cuteyzuera.blogspot.com
Back to top Go down
http://cuteyzuera.blogspot.com
kai
avatar
StacyFC Webmaster
StacyFC Webmaster

Posts : 109
Join date : 17/04/2010
Age : 31
Location : Land Of The South

PostSubject: Re: [SELESAI]Video & Galeri >.<   Thu Apr 29, 2010 10:26 pm

Cuteyzuera wrote:
Sokong webmaster..bersyukur dgn apa yg ada..hehe Razz..bkn senang mo wt ni..kasi pecah kepala ja...hahaha

thankx...
yang penting ada 1 tempat untuk mengumpul semua peminat stacy..
n boleh taw perkembangan stacyfc...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Signature-
I Am What I Am
My Blog: http://kaiakihiro.com

Bantu Perjalanan StacyFC Klik SINI
Jom Bela Binatang Peliharaan Klik SINI
Ingin Nickname Berkaler Klik SINI

Nak Duit? Klik SINI
Back to top Go down
http://kaiakihiro.com
Lan8300
avatar
StacyFC Senior
StacyFC Senior

Posts : 127
Join date : 21/04/2010
Age : 34
Location : sarawak

PostSubject: Video & Galeri >.<   Thu Apr 29, 2010 10:29 pm

Btl kta jura tu Uchi kita bersyukur dgn apa yg ada ni, mungkin ini juga sudah cukup mrapat hubungan kta dgn stacy dan kita sesama member SAF sekarang ni tul x uchi ,,tpi kalo dpt best juga cdgan uchi
Lan8300
Back to top Go down
UcHi
avatar
StacyFC Senior
StacyFC Senior

Posts : 106
Join date : 20/04/2010
Age : 27
Location : Labuan

PostSubject: Re: [SELESAI]Video & Galeri >.<   Fri Apr 30, 2010 8:52 am

sya bgi cdang ja...bukan mo paksa..iskk!!!..bukan sya x bsyukur pun kata mo bgi idea tuk majukan blog ni..so sya bgi la idea sya..


ya la..bsyukur la ni pa yg ada..
Back to top Go down
Lan8300
avatar
StacyFC Senior
StacyFC Senior

Posts : 127
Join date : 21/04/2010
Age : 34
Location : sarawak

PostSubject: Video & Galeri >.<   Fri Apr 30, 2010 12:02 pm

UcHi wrote:
sya bgi cdang ja...bukan mo paksa..iskk!!!..bukan sya x bsyukur pun kata mo bgi idea tuk majukan blog ni..so sya bgi la idea sya..


ya la..bsyukur la ni pa yg ada..
iskk!! mcm sya pulak ckap lu paksa dn x bersyukur,bagus idea lu bh best sgt2 cuma x kesampaian.Tpi kn Uchi, kalau saya login dulu memang sya sokong aja idea lu tu bh, sya kn x bnyk idea sgt sokong owg boleh lh,ingat kja aja bh busy sgt.. kalo ada msa ada lh on9 jap..kdg on9 ja tp bukak prgram lain pkai kja hehe.. curi msa lh kata kn..minat sgt ngan Stacy sampai sempat2 curi msa,curi2 jugak kja ttp jugak siap hehe.. Sorry ya uchi andai trkasar bhasa sikit jgn sdih ya,wah!! mau pujuk owg lh pulak cewah, kta masih kwn kn2...jom support Stacy...............Go... Stacy.... go....
Stacy wah!!
Lan8300
Back to top Go down
KOSE
avatar
StacyFC Admin
StacyFC Admin

Posts : 208
Join date : 17/04/2010
Age : 38

PostSubject: Re: [SELESAI]Video & Galeri >.<   Fri Apr 30, 2010 3:07 pm

ok...la, harap pada yang lain jelas ya dgn penerangan Webmaster kita. Anyhow, kita akan cuba upgrade kan Website ini dari masa ke semasa. Tetapi saya cadangkan jika hendak melihat photo atau Video Clip persembahan Stacy, boleh pergi ke Blog kerana jika kita upload kat sini...Website ini akan menjadi berat dan akan mengakibatkan orang bosan nak log in di sini kerana terpaksa menunggu lama...sepert apa yg terjadi pada sesetengah Website artis lain...TQ
Back to top Go down
http://koserani.blogspot.com
KOSE
avatar
StacyFC Admin
StacyFC Admin

Posts : 208
Join date : 17/04/2010
Age : 38

PostSubject: Re: [SELESAI]Video & Galeri >.<   Fri Apr 30, 2010 3:08 pm

Anyway...segala pendapat dan cadangan sangat kami hargai. jika kami dapat penuhi...kami akan buat dan jika tidak boleh...sebagai wakil, saya ingin memohon maaf
Back to top Go down
http://koserani.blogspot.com
Cuteyzuera
avatar
StacyFC Moderator
StacyFC Moderator

Posts : 324
Join date : 17/04/2010
Age : 31
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: [SELESAI]Video & Galeri >.<   Fri Apr 30, 2010 3:55 pm

adeh jgnlh mrajuk Uchi hehe....cdgn ko bernas bah..hehe..meh sy bw ko jumpa Stacy ya nanti Razz

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Signature-
http://cuteyzuera.blogspot.com
Back to top Go down
http://cuteyzuera.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: [SELESAI]Video & Galeri >.<   

Back to top Go down
 

[SELESAI]Video & Galeri >.<

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Stacy Fan Club :: Dari Keyboard Admin :: Bantuan/Cadangan/Pendapat-