PortalHomeSearchRegisterLog in
Selamat Datang Ke Stacy Fan Club.Semoga Anda Semua Terhibur Semasa Melawat Di Sini.Sebarang Masalah Sila Hubungi Staff-staff Yang Bertugas.
Main Menu









Login
Username:
Password:
Log me on automatically each visit:
Dana StacyFC
Contact Admin

Kai

Email: mr.kai99[at]gmail[dot]com
Message Me:



KOSE

Email: kosserani[at]yahoo[dot]com
Message Me:

Moderator Forum

Virgonz




Cuteyzuera




HipokiuTSGT



*Kami masih mencari seorang lagi(lelaki) Ahli yang berkelayakkan menjadi Moderator Forum. Sebarang pertanyaan sila hubungi Admin.
Top posters
HipokiuTSGT
 
Cuteyzuera
 
zims
 
KOSE
 
Virgonz
 
FennaStacy
 
emysya
 
Lan8300
 
ummi hani bazlina
 
kai
 
Latest topics
» STACY DI AJL . . .
by ummi hani bazlina Fri Jan 28, 2011 9:56 am

» ~Jom vote Stacy dalam Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2011~
by Tommy Fri Jan 21, 2011 12:17 pm

» MUZIK-MUSIK SEPARUH AKHIR
by HipokiuTSGT Wed Nov 03, 2010 3:38 pm

» party bersama Saf
by UcHi Tue Oct 12, 2010 3:36 pm

» SEJARAH STACY'S FRENZ ( KELAB PEMINAT STACY ) KENANGAN SEDIH DAN GEMBIRA
by kiutrien Tue Oct 12, 2010 10:26 am

» Perjalananku (Stacy)
by Lan8300 Thu Aug 19, 2010 9:36 am

» GLAM NITE ULANG TAHUN STACY KE-20
by PrincessTia Thu Jul 29, 2010 11:23 pm

» IDEA BARU!!
by sniperdib Sat Jul 24, 2010 11:55 pm

» KONSERT GEMILANG AF STACY
by Hanis21 Wed Jul 21, 2010 12:47 pm

» lagu untuk gmbr dottie
by zims Thu Jul 15, 2010 11:48 pm

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 54 on Sat May 08, 2010 11:57 am

Share | 
 

 [SELESAI]NAK TANYA(bantuan)

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
FennaStacy
avatar
StacyFC Senior
StacyFC Senior

Posts : 157
Join date : 17/04/2010
Age : 25
Location : BSB

PostSubject: [SELESAI]NAK TANYA(bantuan)   Fri Apr 23, 2010 1:46 pm

Masa aku log in okay sekali aku reply kat forum then nak check lagi forum lain aku clik forum lepas tu mesti lagi log in lepas tu baru dapat nampak forum tuu sekali nak pi forum lain mesti log in lagi baru nampak kenapa tu ah...atau aku ada yang salah cara nya...ada masa tengok forum ok sekali nak tengok lagi mesti log in tu aku tak faham...
Back to top Go down
KOSE
avatar
StacyFC Admin
StacyFC Admin

Posts : 208
Join date : 17/04/2010
Age : 38

PostSubject: Re: [SELESAI]NAK TANYA(bantuan)   Fri Apr 23, 2010 2:34 pm

Feena ada aktifkan dari email Feena ker? X sure juga apa masalah Feena tu, mungkin sebab Feena kat Brunei kot. Mcm saya, lepas regiter, saya buka email saya dan buat pengesahan dgn klik link yg diberi utk mengaktifkan dan mengesahkan nya.TQ
Back to top Go down
http://koserani.blogspot.com
FennaStacy
avatar
StacyFC Senior
StacyFC Senior

Posts : 157
Join date : 17/04/2010
Age : 25
Location : BSB

PostSubject: Re: [SELESAI]NAK TANYA(bantuan)   Fri Apr 23, 2010 3:03 pm

KOSE wrote:
Feena ada aktifkan dari email Feena ker? X sure juga apa masalah Feena tu, mungkin sebab Feena kat Brunei kot. Mcm saya, lepas regiter, saya buka email saya dan buat pengesahan dgn klik link yg diberi utk mengaktifkan dan mengesahkan nya.TQ

Sudah aktif..mybe kot tapi tak apa lah mahu tya saja...welcome...
Back to top Go down
kai
avatar
StacyFC Webmaster
StacyFC Webmaster

Posts : 109
Join date : 17/04/2010
Age : 31
Location : Land Of The South

PostSubject: Re: [SELESAI]NAK TANYA(bantuan)   Fri Apr 23, 2010 3:24 pm

FennaStacy wrote:
Masa aku log in okay sekali aku reply kat forum then nak check lagi forum lain aku clik forum lepas tu mesti lagi log in lepas tu baru dapat nampak forum tuu sekali nak pi forum lain mesti log in lagi baru nampak kenapa tu ah...atau aku ada yang salah cara nya...ada masa tengok forum ok sekali nak tengok lagi mesti log in tu aku tak faham...

mungkin anda x aktifkan cookies..
untuk maklumat lanjut sila klik SINI

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Signature-
I Am What I Am
My Blog: http://kaiakihiro.com

Bantu Perjalanan StacyFC Klik SINI
Jom Bela Binatang Peliharaan Klik SINI
Ingin Nickname Berkaler Klik SINI

Nak Duit? Klik SINI
Back to top Go down
http://kaiakihiro.com
FennaStacy
avatar
StacyFC Senior
StacyFC Senior

Posts : 157
Join date : 17/04/2010
Age : 25
Location : BSB

PostSubject: Re: [SELESAI]NAK TANYA(bantuan)   Fri Apr 23, 2010 3:32 pm

kai: tak tahu lahh tool kat mana ya dah cari tapi tak tahu kat mana..
Back to top Go down
emysya
avatar
StacyFC Senior
StacyFC Senior

Posts : 139
Join date : 17/04/2010
Age : 24
Location : k.k sabah !

PostSubject: Re: [SELESAI]NAK TANYA(bantuan)   Fri Apr 23, 2010 3:54 pm

aku pulak x mcm ko feen. tapi, ak malas la nak log in2 balik2. x buli ka asl masuk web ney truz ter'log in ? ak dah klik part yg keep log in 2. tpi sama jew !
Back to top Go down
kai
avatar
StacyFC Webmaster
StacyFC Webmaster

Posts : 109
Join date : 17/04/2010
Age : 31
Location : Land Of The South

PostSubject: Re: [SELESAI]NAK TANYA(bantuan)   Fri Apr 23, 2010 4:09 pm

FennaStacy wrote:
kai: tak tahu lahh tool kat mana ya dah cari tapi tak tahu kat mana..

feena pakai internet browser ape??
IE ?? monzila ?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Signature-
I Am What I Am
My Blog: http://kaiakihiro.com

Bantu Perjalanan StacyFC Klik SINI
Jom Bela Binatang Peliharaan Klik SINI
Ingin Nickname Berkaler Klik SINI

Nak Duit? Klik SINI
Back to top Go down
http://kaiakihiro.com
wawakechik
avatar
StacyFC Newbie
StacyFC Newbie

Posts : 10
Join date : 22/04/2010
Age : 33
Location : JOHOR BAHRU, MALAYSIA

PostSubject: Re: [SELESAI]NAK TANYA(bantuan)   Fri Apr 23, 2010 5:05 pm

mcmana mau ltk pic??? nda bulih niii..
Back to top Go down
kai
avatar
StacyFC Webmaster
StacyFC Webmaster

Posts : 109
Join date : 17/04/2010
Age : 31
Location : Land Of The South

PostSubject: Re: [SELESAI]NAK TANYA(bantuan)   Fri Apr 23, 2010 5:11 pm

wawakechik wrote:
mcmana mau ltk pic??? nda bulih niii..

sila klik SINI

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Signature-
I Am What I Am
My Blog: http://kaiakihiro.com

Bantu Perjalanan StacyFC Klik SINI
Jom Bela Binatang Peliharaan Klik SINI
Ingin Nickname Berkaler Klik SINI

Nak Duit? Klik SINI
Back to top Go down
http://kaiakihiro.com
UcHi
avatar
StacyFC Senior
StacyFC Senior

Posts : 106
Join date : 20/04/2010
Age : 27
Location : Labuan

PostSubject: Re: [SELESAI]NAK TANYA(bantuan)   Fri Apr 23, 2010 5:14 pm

wawakechik wrote:
mcmana mau ltk pic??? nda bulih niii..


alalal..cian wawa..xpe2..sbar ek..nnti ada la dak2 admin tu ajar..(sja serahkn soma ngn admin..hehe nnti lau slah ajar malu lak..wakakakaka)
Back to top Go down
UcHi
avatar
StacyFC Senior
StacyFC Senior

Posts : 106
Join date : 20/04/2010
Age : 27
Location : Labuan

PostSubject: Re: [SELESAI]NAK TANYA(bantuan)   Fri Apr 23, 2010 5:19 pm

kai wrote:
sila klik SINI


kai ni..asyik klik sini jer...ckap la klik situ lak...wakakaka sja wak lawak..
Back to top Go down
wawakechik
avatar
StacyFC Newbie
StacyFC Newbie

Posts : 10
Join date : 22/04/2010
Age : 33
Location : JOHOR BAHRU, MALAYSIA

PostSubject: Re: [SELESAI]NAK TANYA(bantuan)   Fri Apr 23, 2010 5:56 pm

kai wrote:
wawakechik wrote:
mcmana mau ltk pic??? nda bulih niii..

sila klik SINI
tq kai..
Back to top Go down
UcHi
avatar
StacyFC Senior
StacyFC Senior

Posts : 106
Join date : 20/04/2010
Age : 27
Location : Labuan

PostSubject: Re: [SELESAI]NAK TANYA(bantuan)   Fri Apr 23, 2010 6:04 pm

wawakechik wrote:
mcmana mau ltk pic??? nda bulih niii..


hmm patut la nak sgat ltak gmbar...nak tujuk ngn gmbar ngn stacy ar tu..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: [SELESAI]NAK TANYA(bantuan)   

Back to top Go down
 

[SELESAI]NAK TANYA(bantuan)

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Stacy Fan Club :: Dari Keyboard Admin :: Bantuan/Cadangan/Pendapat-